FUP DUCK

2010-03-23 @ 23:17:55
hääy wazzää... ! Jag sitter och gör en sista minuten grej här, DEAD line inlämning imorgon! Har lyckats ganska bra, hoppas jag behåller mitt VG+ i vomdöme, engelska c, det är självklart ett MVG känner jag... annars blir jag besviken på mig själv"!

Idag har jag vart på KY-mässan, någon som gick ditt och checka läget? Hittade inte så många utbildningar förutom en som är SJUKT cp awesome bra, musik arranger /event arranger, hur perfekt är itne denna utbilning för mig ?? det är exakt det jag vill göra.. (bland annat hahah finns så mkt ja vill) men den ligger i nyköping.. ca en timma härifrån? det kanske är värt och pendla i två år hahah.. nooot.. men joo det beror på om jag har få lektioner, och sen en tredje del är jag på praktik.. men hmm får funderar på det där!
ps; sorry om jag skrämde upp folk om illuminati grejen, jag har bara flummskrivit snabbt, om man vill kan man googla ltie och kolla youtube! Men man tolkar saker och ting hur man vill, och man tror på det man vill tro! Peaacceeeeee! =)


Kommentarer
Postat av: Anonym

haha tro mig efter ditt inlägg började jag kolla upp direkt, nu har jag väl lagom koll så där

:p men fetttt skumt!

2010-03-23 @ 23:51:34
URL: http://nalii.blogg.se/
Postat av: nicole

köpte du din zebra body i london? =)

blessings

2010-03-28 @ 21:49:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0