afro hair

2010-11-08 @ 22:16:54
arsema: hej fre ja vet att du inte använder löshår, men ja tycker ändå att du kan väldigt mycket om afro hår så min fråga är vet du om det säls afro hår förlängningar i stockholm och isåfall vet du vart ja skulle kunna få tag i det? vore verkligen jätte snällt om du kunnde hjälpa mig..
din blogg dödar så mkt inspiration man får asså!!Hey girl, jag är så ledsen att jag inte kan hjälpa dig, men jag var inne på foljfatima.blogg.se och såg att någon hade frågat henne liknande fråga och hon svarade såhär

"Jag tror hon sa att hon köpte det på Kilimanjaro i stan. Jag köpte mitt hår på Visons i Slussen. Jag har aldrig fixat mitt hår på någon salong i Sverige men jag har hört att Blacknuss och Afrokarisma ska vara bra. Har haft kompisar som gått dit och fått sitt hår fixat."

OBS: Svaret är från bloggen foljfatima.blogg.se! =) hoppas det är till någon hjälp!
Om någon vet vart man kan köpa, komentara gärna i det här innlägget så arsema får sitt svar!
Taaack så mkt, blir otroligt glad och höra det, att man betyder mer än bara en enkel blogg! Jag vill gärna alltid tro att jag inspirerar andra, och på något sätt påverka, genom att bara vara mig själv, så jag bockar och bugar sweetie hihih! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0