Everybody loves IKEA

2010-11-12 @ 22:58:53
Ohhh vet ni vad jag ka göra??? Jag ska pimpa vår walk in closet wihihihi! Sa ju att jag skulle ha en vägg med en massa insprerande outshit bilder, så har suttit och klippt ut lite, typ bara från Monki hahah (bästa butiken) och pojkvän har fått klippa ut lite bilder som han också vill hänga upp!! Its gonna be awesomeee =)
Sen tänkte jag köpa ett kläddställ från IKEA som ska vara i sovrummet! Shit billigt, enkelt och snyggt, typ 89kr bara! Jag har en tendens och slänga kläder bredvid sängen, men istället ska jag hänga de där haahha! Och sen kan man hänga lite outshits sådär och se de hänga så fint så! Pojkvän va lite emot det först då han tyckte att det skulle se ut som en klädbutik, men hörru ni, min övertalningsförmåga är oundviklig =O Farligt nästan för de som hänger med mig ibland, hahah i love to get what i want, ALWAYS ! =) Mohihih!

Slänger en bild på klädställningen.

Eehh medans jag ändå var inne kunde jag inte hålla mig borta från att kolla lite mer höhöh.. så kan visa vad vi också ska köpa till vardagrummet, det är så gigantiskt det här rummet så vi måste verkligen fylla det lite mer än bara en soffa och en lite fjuttig ex TV.


Sen lite schyssta gardiner och tavlor och en äckligt mysig len fet stor matta!!

Får ni en bild i huvvet?? Vilket fräscht rum det kommer bli, och sen KRIT VITA väggar!! =)

Nåja nu blir det lite Vampire Diares, sensate avsnittet är ute, FET OMG =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0