Home sweet home.

2010-11-29 @ 19:46:50

Oh va skönt det känns och vara här!
Men fyfan va lite sömn vi fick igår kväll, vår buss var wn halvtimme sen också =O=O.. så vi var hemma runt 2, fick ta en taxi.. suck!!
Sen satt vi uppe och gjorde klart tentan som skulle in imorse, hahaha fattar inte hur vi orkade vakna idag????? Men så fort vi kom hem så däckade vi fint, och nu är man helt piggg!!
Fast älsklingen är sjuk =( så har matat han som en liten bebis hahaha, vi kollade precis på Hot Tub Timemachin också, hahahah den var ganska rolig faktiskt =O=O!!

Måste ba berätta en rolig sak, igår när vi satt på bussen så vart det bråk mellan en Ghandi och en habesh, och de pratade på engelska HAHAHAHAHahahah det var så JÄVLA HYSTERISKT ROLIGT!!!!!!! Deras engelska!!!!!!!!
De bråkade om sittplats, Habesh killen hade lagt sina saker på sittplatsen och sen gå ut för att ta en cigg innan bussen började ¨åka, sen kom ghandin och satte sig på hans plats! När habesh killen kom tillbaka bad han honom och flytta på sig, men ghandin vääägrade hahahah... Assso orkar inte borde fan spelat in det där!!!!!!!!!!!!!!!!

Aaokey det kanske nte låter så roligt hahaha men det var det, deras brytning och dialekt var helt brutal och sen deras bråk var så onödigt också hahahaha!! Sen var det en afrikan där bakom som började skrattta för att det var roligt, så ghandin började hoppa hacka på honom också hahaha!!

Kommentarer
Postat av: Xxmikuxx

Great .Now i can say thank you!

2011-10-12 @ 08:09:56
URL: http://xxmikuxx.blog16.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0