Keenan Cahill featuring 50 Cent

2010-11-12 @ 23:09:50
JUSTE glömde visa upp!!! Blev påmind när jag var inne på vybz.blogg.se (jag håller inte med dig aleks han är bäst och rolig as fuck)


för att första videon jag såg med den här killen var only girl in the world (rihanna) som han mimma till (kolla utube) och jag skrattade så inhelvettes mkt, och jag gör det lika mkt varje gång, hahahah så fort jag ville skratta så kollade jag på den och jag ba skratta hysteriskt lika mycket, han är bara för rolig, men jag tyckte synd om honom för att vissa är ganska taskiga på komentarerna på youtube, och så såg jag den här videon, så jävla skön?????????? Han ba äger alllaaa och ba in you face hahaha!! Fast de flesta är ganska tråkigt, men only girl in the world är lätt roligast!!! Hahaha kanske för att det var den första!! (Aleks check den out, hur kan du inte skratta?? Speciellt refrängen när han f*ckar uuuuurrr hahahaaha) Han är BÄSt!!!

Kommentarer
Postat av: YUNA!

fre videon är lite stor :S MEN va e grejen är killen en sån där hand docka eller? för han ser ut som en och i sånna falla FAN VA OVÄNTAT att 50 leker me sånt.. helt skumma video får upp jätte skumma tankar i huvet :S

2010-11-13 @ 00:38:29
URL: http://yohana.welday.blogg.se/
Postat av: Teodorstina

Hi, very nice site! Good luck!

2012-02-02 @ 10:00:19
URL: http://teodorstina.blogpaint.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0