klantto

2010-11-28 @ 21:12:07
Vilken freak natt jag haft usch och blä, vi var ju på kalas igår och jag käkade nog en sås som inte kom överens med min mage, så jag hade fetaste diarren hela natten, gick på toa minst 5 ggr hahhaa...(blev så chockad att jag kunde bajsa så mkt =S )  !!! Och pojkvännen hade super feber, så hans hud brände mig (jag är seriös) han var super het =O=O
Vi båda sov jätte dåligt Hahahaha... fatta att jag vakna av att min hud kändes brinnande typ.. och juste roligaste i morse när jag vakna mitt linne var genom blött och jag ba whaaaa fan villket äckel jag är dreglar jag så mycket???? haahha så märkte jag att hela lakanet var blött, och det var pågrund av att killen svettats så mkttt... poor baby!

Vi sitter här och väntar på bussen som åker mot örebro 22.00... och gör tentan som ska lämnas in imorgon bitti!! fan va keffa vi är som tar allting i sista minuten!!!!!!!! Hahahah pallar inte med osss =O=O

Det har varit otroligt skönt och vara här i kära stockholm, men saknat örebro faktiskit, och tare lugnt och mysa och andas...!!
Kommentarer
Postat av: Boolahilde

i sow this site while i was looking for a site with uesful information it really helped me. nice job you are doing please keep it on.

2011-03-25 @ 12:38:08
URL: http://boolahilde.blog24h.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0