word

2010-11-14 @ 02:53:49
Mums har suttit och laddat ner lite ny musik till luren, det behövdes höhö, måste ba säga två viktiga saker.

1. Jag vet att jag inte brukar skriva så mycket om kändisar och sånt, inte min grej helt enkelt.. men jag har alltid gillat lil kim för att hon är sig själv, klär sig som hon vill säger vad fuck hon vill, skiter i vad folk säger,lite inspirations källa där och hennes texter är galna!!! Dessutom är hon söt som få.. och jag känner att jag måste försvara henne, hon är min homie liksom!
Nicki Minaj är en riktig wanna be, kan alla bara inse det, jag har inte hört hennes musik så vill inte uttala mig om hon är bra eller dålig, men gillar INTE att hon härmar hennes stil så galet!!!!!!!! Och blir känd för det!!! Som om hon bring something new, Så om  man gillar Nicki så är det egenligen Lil man gillar , indirekt dårå.. hahah nej men blir lite lack, tänker ringa upp den här nicki och be henne skaffa något eget, hon har liksom kopierat HELA LIL KIM!! =O barbie stilen, attityden, Inte konstigt Lil kom blir arg =O=O
Bjuder på lite grymma bilder, tagna av den otroliga David La chapelle, alla hans bilder är verkligen såna som får en och stanna upp och vilja se mer!!!!!


2.Och sen vill jag bara säga yammi yammi N.e.r.ds och Kid c ny skivor ska ätas snart hihihi =)

Det var det! Hahah någon som håller med/ inte ?

Kommentarer
Postat av: Astrid

Håller med! finns en bild dom gör typ samma pose, dn där när dom sitter på huk eller vare e och särar på benen

2010-11-14 @ 12:36:36
URL: http://boomboox.blogg.se/
Postat av: Sumaya

Jag älskar Nicki men har aldrig tänkt på det här sättet att lil kim har börjat med trenden för jag föll för Nicki för hon e annorlunda och står ut och är grym på att sjunga men där fick man en liten tankeställare haha fast kärleken för Nicki dör aldrig haha :)

2010-11-14 @ 22:17:37
URL: http://thefashiionista.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0