Bästa mobil köpet jag gjort!

2010-10-23 @ 11:57:41
Svar om min mobil,
Min lur är inte en HD, ville köpa den först men den var alldeles för stor för mina händer! Jag tycker redan att HTC Desiren är ganska gigantisk, den är lite större än en Iphone! Men jag är super nöjd!
Skalet beställde jag från mytrendyphone.se ---> kolla tillbehör för en HTC Desire och sen kan du välja mellan deras fina skal!
Skalet är typ som ett klister märke som är ganska tunt men ganska tjockt så det skyddar tillräckligt mot repor osv, och sen är det jätte snyggt också! =) Jag köpte med ett displeyskydd också!
Och mobilen beställde jag från Televaruhuset, fick den ca 500kr billigare än om jag skulle köpt den i butik, så lätt värt och beställa, fick den inom mindre än en vecka!

Det här blir typ min tredje mobil i år, hahah men det brukar vara så ungefär om inte fler, ni kan fråga vem som helst som känner mig, jag har olika mobiler hela tiden, vet inte hur jag lyckas ta sönder de! Men min nya är jag super nöjd med, och plus den var lite dyrare än de flesta jag brukar ha så jag tar hand om den ordentligt!

good luck chuck!Kommentarer
Postat av: Sanna

Hahah visst gjorde den! :OHaha visst är det ett mysterium!! och jag kommer ihåg när vi bara fick 1050 från skolan, studiebidraget och då kunde man nöja sig med den summan till slutet av månaden, haha lite konstigt är det allt! :P

2010-10-23 @ 17:12:29
URL: http://ronnyhjartasanna.blogg.se/
Postat av: leilaa

tack så mycket för ditt svar ,trodde värkligen inte att du skulle svara i ett inlägg så jag är riktigt tacksam<3333

2010-10-23 @ 20:13:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0