Min halva

2010-10-07 @ 00:31:41
Var precis hos ilay fick skjuts hit nyss! Hon och Amanda gjorde mumsiga cupcakes, fast jag åt inte så mkt, gillar inte när saker och ting är för sött, men de såg hur gulliga ut som helst! Sen softa vi inne i blocket, bästa hemsidan ever! hhaaha!!!

Iaf IDAG var första gången jag och pojkvän var ifrån varandra i örebro, det var helt sick, jag höll ju på bli lite galen, han skulle gymma, och jag skulle på ett möte, det var så sick, jag saknade ju han så mkt, jag är ju helt sjukt beroende hahah det kändes som att det fattades något, jag ville hålla något i handen! Nej men seriöst vi har ju varit med varandra 24/7! BOKSTAVLIGEN! Sen vi flyttat hit , hahah och vi går ju i samma klass också och vi har gjort allting tillsammans, sovit ätit duschat bajsat u nameit hahahHahah!!! Men det är nog nyttigt för oss och vara ifrån varandra lite, hahah men om jag ska vara ärlig JAG VILL INTE det,  varför ska man vara det för när man kan vara med varandra? HAhah nej men jag vet jag vet, men jag måste skaffa vänner också, är så mobbad har inga kompisar här, saknar mina egna kompisar, vill inte ha några nya! =(

men jag var så orolig för honom ockå idag, och ba ät innan du tränar, ta inte i för mkt första gången, har du ätit, akta ditt skadade knä, hahah herregud villken mamma jag är ibland! Men ilay sa: Man vet att en person är kär när den oroar sig mer för den andra personen än sig själv, hahaha och jag tycker att det är så sant för kände igen mig lite!

tack tack tack för att du gör mig till den lyckligaste flickan på jorden!!!!!!!!!!!! Love u BIG TIME!

Nu till en anna sak så är jag sjukt sugen på att börja dansa och jag hoppas jag kommer igång snart, nu förstår inte det kitlas så mycket i kroppen, jag vill ba dansa dansa dansa!!!!!vill börja någonstans, men sålänge nöjer jag mig med spegeln här hemma och musiken från datorn, hahaha har bytt om till street kläder nu (hahaha typ mina vanliga vardagskläder) och ska dansa lite nu hihihi! =)


psssssstt: DIGGAR LILL WAYENS NYA SKIVA!!

Kommentarer
Postat av: Aleks

Yo girl? Lil wayne e min man! :P Klart man måste älska honom! Men vad har jag missat nu? Vilken skiva? Snackar du om im not a human beeing? Den e grymm! Annars har jag missat ngt stort.... :P

2010-10-07 @ 00:46:08
URL: http://vybz.blogg.se/
Postat av: you know me

Tackk =D

de känns skön men va fan sakjag göra nu? HAAHAHA! jobba och typ resa.

2010-10-07 @ 20:41:43
URL: http://yohanawelday.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0