Smyck sortering..

2010-10-12 @ 21:16:42
Jag försökte städa bland mina smycken, det gick inge bra, försökt sortera de så det blir lättare och hitta, hahaha det roliga är det här är inte ens allt, det finns mer hemma i stockholm =S ÄLSKAR SMYCKEN verkligen!!! Som jag sagt förut, så som SMINK är för tjejer, är smycken för mig!

Jag har alltid älskat och ha en massa armband i flera månader, av olika anledningar och vissa betyder mer än andra! Minnen osv!

Som till exempel dessa 3 armband! De två tjockare är från Reagge festivalen i uppsala, den va för ca 2 månader sen, i agusti!
och den smala med regnbåde färgerna är från Milano FÖRRA året, det var några afrikaner som delade ut såna och sa att de gav lycka och tur! Vem säger nej till det?

TITTA VA SMART!! Hahahh den här ideen fick jag faktiskit när jag var liten och såg min vän ilay göra så med sina smycken! Det e ju skit smart och hänga örhängen på sko kartonger hahah! Fast de runda vet jag inte hur jag ska hänga =S hahaha någora ideer?


så jävla random halsband, har aldrig använt det och jagvet inte när och hur jag fått det hahaha, det har alltid hängt där bland mina smycken bara... kanske säljer det ?

Kommentarer
Postat av: elsa

du kan sätta upp en såndär grej som växter klättrar på på väggen!! sån har jag , skit bra att ha smycken på, plus att det är jätte fint också :D tror det heter spalje eller nått ;) puss fre , hoppas du har det bäst i din nya lägenhet!!

2010-10-12 @ 22:29:05
Postat av: Karin

Du kan ju sätta fast de runda där på kanterna av skolådan, där det viks inåt, om du förstår vad jag menar. :D

2010-10-12 @ 22:36:46
Postat av: you know me

våga sälja halsbandet! du ska använda de hahahah så roligt så många gånger du har undrat varför du har de och jag försökt övertala dog om att de är jätte snyggt och så berättar du alltid om att manat hadde ett liknande och hon bärde den jätte snyggt. BTW va tårr mackan är på inlägget under..

2010-10-12 @ 22:43:37
URL: http://yohanawelday.blogg.se/
Postat av: you know me

okej hahahaha:D

så synd ( skakar på huvudet) stackars studenter.

2010-10-12 @ 23:00:37
URL: http://yohanawelday.blogg.se/
Postat av: Aleks

Jag har BÄSTA lösningen på öghängen.. kolla in på min blogg, ska fixa det inlägget nu :)

2010-10-13 @ 21:50:21
URL: http://vybz.blogg.se/
Postat av: Anonym

handdukskrokar i plast, klistra fast flera stycken i antingen en garderob eller hylla, huvudsaken att de finns utrymme och typ "väggar". häng sedan upp halsband ooch allt2010-10-14 @ 16:31:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0