Hata snooz.

2010-10-16 @ 13:48:29
Hahaha måste ba berätta om här om dan när vi snooza på 3olika telefoner! och en klockradio!
Jag var riktiggt riktigt trött ni vet sådär obeskrivligt trött man vill verkligen inte vakna! Ni förstår nog!

The situation: vi har en klockradio som har högsta larmeet som gallskriker TUUT TUUT TUUT TUUT, och sen har vi ett nytt larm från min NYA mobil som låg på golvet vid sängen, och sen är det ett mobil larm från Pojkvännes lur! och sen är det min gamla lur som inte har ett simkort och som är avstängd som ligger på nattduksbordet på pojkvännens sida, larmet på den är No letting go(en låt)

Action: Klockradion börjar skrika, och det där ljudet är så jävla irriterande, hahaha men lyssna den är ju närmast Joakim, tror ni han stänger av den? Nej han ignonerar och forstätter sova, jag får sträcka mig över honom och slår på den så den blir tyst. Lägger mig igen efter ca 2minuter börjar Joakims mobil tjuta! Han stänger av den och 2 minuter senare börjar klockradion igen, hhaha för vi snoozar juh, sen när vi stängt av den började min gamla lur sjunga från ingenstans, jag använder den inte ens den är avstängd och har inget simkort hahaha, och då tar joakim upp den och lägger den vid min kudde och låter låten förtsätta, hahahah (hans förklaring senare var att han tyckte om låten) jag blev så arg och mumlade stäng av larmskiten då, så pillar jag på luren själv och stänger av den, sen försöker vi sova igen och då går larmet på min nya lur och den kunde jag inte stänga av visste int ehur man gjorde, hahah jag BLEV GALEN,bokstavligen, sen ställde jag mig upp och skrek HATAR SNOOZA, värst saken som finns i mitt liv, och skrek något mer och gick till toan!

Hahahaah asso ni fattar inte min frustration den morgonen, och att min pojkvän inte stängde av, utan sov bara hahahah  jag blev galen!!!!!!!!!!!! HATA SNOOZ HATAR HATAR verkligen!!!!!!


bild fr google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0