pärplattor

2010-10-08 @ 14:53:09
Maya: Hej! :) Jag har frågor angående smyckena ni gör med pärlplattor, har beställt en massa från Panduro Hobby. Men är helt ny när det gäller sånt så hade beställt maxi rörpärlor dvs. de stora rörpärlorna. De såg väldigt stora ut haha kan man använda de eller ska man helst ha "midirörlpärlor"? Är de små då? Haha som du ser så fattar jag ingenting men undrar först och främst vad för storlek ska rärpärlorna vara i? För vill göra coola smycken som örhängen och örhängen. Jätte tacksam för svar! :)

SVAR: oj va komplicerat det låter hahahah för jag själv förstår inte riktigt heller! Menar du de här jätte gigantiska ? För de kan man inte göra så mycket av, tycker jag iaf, det blir svårt och få en form i den storleken, de är mer till barn som vill leka med de! Men jag köper vanliga, de som inte är jätte jätte små utan de vanligaste man hittar i butiken, vat inte vad de har för storlek eller heter, står inte på min burk!

De som är jätte mini, om du vet vilka jag menar de kan man göra mera detaljer med, i tex smycken! Men vanliga örhängen och halsband som jag gör så rekomenderar jag de allra vanligaste indian pärlorna man ser i de flesta butikerna! Hahah hoppas verkligen att det här hjälpte något!

Du kan ju se på bilderna på ett ungefär hur stora de är! =)

Kommentarer
Postat av: Maya

Jag förstår hur du menar, tack så hemskt mkt! ;)

2010-10-08 @ 15:39:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0