älskar levande ljus

2010-09-07 @ 00:55:37
heeey wazää
dude kick-ass e fan brutal ju hhahah trodde det skulle vara värsta barnfilmen!! igår Kollade vi på på kick-ass, daybreakers och the fourt kind. och nyss kollade vi på grown ups!! Måste uppdatera min film lista hahah länge sen fan!! Älskar filmer, bra filmer!! Vart dock lite besviken på daybreakers, tyckte den var så bra men på slutet vart dem lite idelösa tror jag, och körde ihop allt i en scen! Hatar sånt, när en bra film slutar kefft, inte kefft som sorglgt avslut inte kefft som dålig kvalite!

Men plugget har börjat bli lite seröst nu känns det som, vi satt i skolan tills 8 idag och gjorde arbete, grymma!! Sen handla vi mat hahahha handlar varje dag jag lovar! Pojkvän gjorde en feeett god tonfisksallad med fetaost, mmmmmmm gott det var!

Fan va jag längtar tills vi får en crib, längtar blir bara värre och värre, visst vi trivs här på vardagsrummet hahah och vi har börjat känna oss hemma men ÄNDÅ inte samma sak, vill ha en egen jävla lägenhet snart, på onsdag får vi svara hur det gick, så vi håller tummarna!!!

Bjuder på två låtar från min "chillmode" spotify lista!


nu ska jag krypa under täcket med min älskling, sov gott alla sötnosar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0