back in örebro

2010-09-13 @ 00:21:24
Hey all, hur är det?
Damn ni ska ba veta hur trött jag är!
Det var hur mysigt som helst igår, vi käka massor av injera och familjen drack massa alkohol hahaha och vi drack bona och det blev hembasha och pop corn n aaalll that!
Sen fick jag besök av världens bästa tjejer klara och tara, hade saknat de, att veta att man inte kan träffas när som helstt gör saknaden värre! De döda maten också, hahah host host klara döda injeran! Aldrig sett någon o habesh äta så mycket stark mat med injera, hahaha!!
Lite senare när alla hade åkt hem, nära midnatt hamnade jag, pappa, miss T och Joakim på fest i rågsved. Det var en nyårs fest med en massa etiopier hahah! säger såhär, jag e glad att vi hamande där , istället för att stanna hemma och sova.

Nåja vi sov runt 5 på morgonen, och vaknade några timmar efter, för att packa lite möbler och flyttkartonger, och sen körde vi hit till örebro! Nu har vi möblerat om lite och fått det lite lyxigare... vi kan sitta på stolar och käka inte på golvet längre yaaaaayyy!! =) hahaha!

nu ska jag och pojkvän ba titta på ett avsnitt till av oth, och sen sova! pusssliipuusss på er

trötta och galet hungriga innan uppträdande i kista gallerian! FAN va gott det var!!
NOTERA: Yuna har TVÅ taco tallrikar hahaha fatso! =) hon åt upp allt också!!

Kommentarer
Postat av: You know me

jag håller med hahaha men är de inte för söta på samma gång.

vill bara säga att du borde va med i ginnesrekord för "världens mest snabbt ätande människa" eller något.. hinner du njuta när du äter så snabbt?

2010-09-13 @ 11:13:32
URL: http://yohanawelday.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0