Face pix

2010-09-23 @ 15:34:35
När man har så få lektioner och slutar 12 på dagen, så finns det inget och göra, hahah ni anar inte jag börjar bli jävligt rastlös, har lång helg och fyfan va uttråkad jag var igår, och jag kan inte shoppa eller göra liknande saker hahah så jag vet inte vad jag ska göra! Måste bli lite mera kreativ, några ideer? (Som inte har med att slösa så mycket pengar och göra)

Men igår ringde min kära vän ilay som btw också flyttat till örebro för att plugga, dagen spenderade vi med henne och  hennes homie, vi kollade efter inrednings saker på stan, och käka på subway, fan va gott det är och äta där! Sen handlade vi godis och avsluta dagen hos ilays äckliga lägenhet haaha och kollade på film! Men hon ska också snart flytta till en finare lägenhet med 2 andra tjejer, så det är kul att det börjar ordna sig för folk! =)
Så fint väder det var igår!!!! =) Man fick lite hopp om att denna vinter inte kommer va sådär galen lång och kall och börja redan nu.. hahah =)

Men men vet ni vad, jag och pojkvän var och skrev på kontrakt, fy va pirrigt det var!! nu är det bara och flytta möbler och börja inreda hihih, va sjukt det känns !! =D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0