frestelser

2010-09-20 @ 00:25:15
Jag e ganska sugen på London, väldigt sugen faktiskt! Utöver är det är jag väldigt kåt
ett par klack cskor som kostar ca 1200kr=( och så är jag sjuukt sugen på en feet tattoo som jag planerat och tänkt på alldeles föööör länge ! Oh juste jag e också väldigt sugen på den där Htc Desire / Htc desire HD. ooh kan ju inte glömma vad jag är sjukt sugen på också, ett par jävla air max!

HAHAH är det här ett skämt eller? vafan jag är en jävla student som precis flyttat hemifrån för att plugga, hahah och jag vill ha saker som om jag vore miljonär, eller tusenlär! (miljonär va lite och ta i).. jag har hyra och tänka på, skolböcker (kan ni förstå att man köper böckerna hahah man får de inte från skolan, och de kostar inte lite heller ) jag måste googla på lite hemsidor hur man står emot frestelser, eller ringa pappa! Syrran hjälpte mig lite idag när jag ringde och prata om skorna, hahah, det låter ju inte som mig och villja lägga ner så mycket pengar på ett par klackskor, sneakrs skulle vart lite mer okey! Men men kärlek är kärlek, spelar ingen roll för vad eller för vem! Och jag är kär i klackskorna.


London 09 med Rami och Tara, BÄST. Jag vill åka snart bebisar, vill ni?

Idag har jag haft en riktig slapp söndag! Finns inget mer och säga! Och sen är det val, röstade förra veckan, inge snack om saken, det blev miljöpartiet.
Meeeen ha d gött folk, jag ska kolla min vill ha lista och stryka bort saker och prioritera andra nu! Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Lydia

Snygg du är!!

2010-09-21 @ 17:52:58
URL: http://funkateers.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0