ledsen

2010-09-25 @ 15:02:18
GODMORGON! Oj det blev nog lite för mycket igår hahah har typ vaknat upp med ett svullet öga, det gör lite ont och jag vet inte vart jag fått det ifrån hahaha !!! Hoppas det inte är såndär svullen bula som folk brukar få runt ögat, det är så jävla fult hahaha ... nee men hoppas att det svullar nner snart !! Vi hamnade på klubben Frimis, fan va jag gillar örebros utekvällar mer och mer, det är så bra musik , och det är inte som i stockholm där alla kännes alla, jag ba gillar gillar gillar galet!

Käka en jävligt god omellet med rostade mackor och chai te med nido mummss!! Nu blir det stenhårt pluggg och sen ska vi ut på äventyr ikväll! Vi ska nämligen till Dalarna?

Måste ba berätta om en tragisk sak som hände igår!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Min kamera gick sönder, en brud tappa den baaam rakt ner på golvet!! Jag tror jag var i chocktillstånd eller nått! Grejjen är precis innan hon skulle fotta så sa min instinkt att lägga in bandet runt hennes arm, för brukar alltid göra så när jag ger folk min kamera, men just då gjorde jag inte det och bam hon TAPPAR den !!!!!! Jag blev så skakis, bad om ursäkt för att jag överdrev men ni som har en dyrbar kamera ni förstår nog mig, för den betyder jävligt mycket för mig!

Ringde yuna på natten och berättade, hon vart minst lika ledsen och arg som mig, men lugnade ner mig och sa att jag skulle till media mark och lämna in den, eller ta det på hemförsäkringen , och jag hoppas att det går och fixa!


Canon Powershot sx200 is =(

Kommentarer
Postat av: Sara

heej, haha älskar din blogg aså, den är bäst!Jag har viljat ha leopard uggs men vet ej vart man kan köpa såna, såg att du hade så vet du något ställe man kan hitta dom ?:D

2010-09-27 @ 08:14:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0