Svar på frågestunden!!! =D

2011-12-01 @ 17:15:40
Hej mina hjärtan, här ska ni få svar på era frågor från frågestunden, visst är jag super snabb??? (host host... till skiillnad från de andra gången jag haft frågestund)

1. ronja: säljer du fortfarande örhängen och sånt av pärlor? :)
Svar: Ja det gör jag, fast har tagit paus från det just nu eftersom att mina grejer är i örebro =D

2. Hur gammal är du?
Svar: Fyller 22 imorgon!!!

3. Fråga: vad är dina drömmar om framtiden? hur träffades du och din pojkvän?
Svar: Jag ser mig själv som en egen företagare, där jag har en egen klädesbutik, eller är chef över en grym klädesbutik, andra drömmar är att jobba inom FN och hjälporganisationer. Jag vill också vara en framgångsrik eventfixare!! Skulle vilja ha en egen klubb och gästspela på den, oh herregud mina drömmar är så olika och så många, men det här är de jag tänker mest på!!

Jag och Joakim träffades på The Wave (vi jobabde där ), har svarat på den frågan med längre och detaljerade svar på en gammal frågestund, så kolla på katogorin läsarfrågor =D

4. Fråga: hur länge har du bott i Sverige?

Svar: Jag kom hit när jag var ca 10-11 år, och nu är jag 22 =D

5. Fråga: förutom att festa, fota, umgås med din pojkvän, ladda ner musik, hänga med vänner eller resa vad gör du annars?
Like your blog! :)
xo
Svar: Hahahahaah fett svår fråga, du rabbla ju upp allt jag älskar att göra, men jag jobbar på Monki just nu, och SF BIO, sen DJar jag, och försöker lära mig att rita och designa och sy kläder, jag älskar att äta mat, dansa,älskar älskar att sova!!!

5. Sarah: Är det varje söndag eller?

Svara: Dimanche är 2söndagar i månaden, på moda bar, grym klubb som ni inte får missa!!!

6.vart har du köpt leggingsen? :)
Svar: De är från Monki =D

7.ada: heeej kan du berätta vad du läste i örebro, och har du hoppat eller vad? berätta lite om örebros universitet:D
Svar: Jag läste Kulturgeografi A (turismutvecklarprogrammet) men det var inge kul så gick bara en termin, sen bytte jag till Företagsekonomi A, det var inge kul heller, Sökte till Soconiomprogrammet, men jag kom inte in, så bestämde mig för att ta paus, insåg att jag inte alls vill plugga just nu.

Örebros Universitet är FETT nice, tunga lärare, och elever, har träffat världens bästa människor där och haft otroligt kul, det är många MÅNGA stockholmare där också så man känner sig hemma direkt. Fresha lokaler, finns skol gym, olika lunch restauranger med bra priser, och sen finns det en studentkår, där man kan hänga på helger och ta en Öl för typ 30kr =D

8.steff: Vet du exakt vad du vill jobba med eller är du osäker?
Nej jag vet VERKLIGEN inte, det är därför jag har haft så jäkla svårt med att välja utbildning, för jag har är ingen aning om vad jag verkligen vill hålla på med, men jag har ju många olika drömmar, så det underlättar mycket, det handlar bara om att tro på sig själv och följa sina drömmar... och jag har inte världens bästa självförtroende när det gäller sånt, vilket leder till att jag inte vågar sattsa på mina drömmar... inte än iaf!

9.Har du några tips för att bli självsäker?

SVAR: Mitt bästa tips är att vart du än är, vem du än möter VA DIG SJÄLV, ändra dig ALDRIG för någon annan, om du känner för att ha en rosa sko och en grön sko på en fest där alla har svarta kläder, SKIT I, ha på dig det! Man mår bäst när man är ärlig mot sig själv!
Och märker din omgivning att du trivs i dig själv exakt som du är kommer de att älska dig! Fast det spelar ingen roll va de tycker om dig egentligen, för du måste älska dig själv först! Vi alla är unika, vackra underbara på våra egna sätt, och det gör så ont i mitt hjärta när jag ser människor som inte visar det lilla unika de har i sig, människor som vill se likadan ut, bete sig likadant, det förstör det vackra med mänskligheten.

SÅ VA DIG SJÄLV !!!!


10. Diggar deeej: Först och främst är du så sjukt jävla cool... Jag dör typ varje gång jag går in på sin blogg. Du verkar ha ett så sjukt nice liv! Nu till frågorna: vart bor egentligen din kille? Vet inte om det är för jag läst dåligt men du saknade ju han för ett tag sedan, sen kom han hem men vart e han nu? Och vilka är dina favorit sidor där du köper kläder, skor eller feta örhängen? Take care!! <3

SVAR: TACK TACK!!!!!! =D Det värmer att höra !! Jo jag och min pojkvän bodde i örebro 1år och pluggade tillsammans, men jag flyttade precis tillbaka till stockholm, men han bor kvar eftersom att han har mera plugg att fortsätta på, och det är därför jag saknar honom, men vi försöker att träffas på helger och när vi är lediga.

Jag är jätte dålig på att beställa, eftersom att de feta hemsidorna som har dope grejer brukar vara amerikanska hemsidor, och deras shipping brukar vara asdyra, men skor beställar jag från Shelta.se, sneakersnstuff, och caliroots.se Sen har gulanstore.se fina chains och bamboo hoops, mrbling har också ropechains tror jag ! LYCKA till =D
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0