Länge sen jag svara på frågor

2011-02-13 @ 20:51:45
FRÅGA: vart har du köpt din t-shirt ifrån?
Den är min pojkväns och kommer från HM diveded, killavldeningen =)


FRÅGA:kan inte du lägga ut bilder på ALLA dina tatueringar snälla:) älskar din stil, blogg:D
jaa det kan jag göra, men de flesta är uppe, jag har ca 6st tattoos, men kn göra ett speciellt inlägg snart =) TACKKK =D=D

FRÅGA: yo! vart har du köpt denna snygga tisha? tacksam för svar
Den stora jeans tjocktröjan är en suuuuper gamla tröja som tillhörde pappa typ =)


FRÅGA: vart har du köpt victoria secret bodysplash för nån stans ?
Har haft kompisar som åkt till US och bett och bönat att de ska köpa åt mig hahahah! Sen kapade jag en på tradera en gång! Kolla där, det finns säkert! Juste sen köpte jag i london också!

FRÅGA:När du lägger upp annonser för saker som du vill sälja på tex blocket, kostar det att lägga upp en annons? typ 50 kr eller är det gratis?
Ja det kostar beroende på hur många bilder du lägger upp osv, vanligast e ca 20-25kr =)

FRÅGA: Hej!
jag gillar din blogg jättemycket, men snälla kan du inte göra så att musiken inte spelas när man går in på din blogg? för d jobbigt att varje gång stänga av ljudet när man själv redan har musik.. men annars jättebra blogg ha det så bra kram från en läsare =)

Taackk!!! Har tagit paus på de sålänge, men jag kan lova dig TYVÄRR att den musiken kommer komma upp igen, hhahah förlåt du får helt enkelt stå ut med min musik ibland hahaah!


FRÅGA: sådana örhängar som du har vill ja ochså köpa hihi.. vart säljer man de? Din stil DÖDAR!! Ja lovar dig du kmer lätt kommma långt!!
TACK TACK TACK!!! =DDD Whaat hur kan du inte märkt?? Jag säljer såna, checka in min katogori som heter Fres pärlplattor, och sök på FACEBOOK SWAG BY FRE, så finns all info där! =D


Fråga: Snälla snälla fre kan du ha ett inlägg om hur du tränar, äter och sånt för att nå dina mål? Liksom massa tips? :) skulle va skit snällt! Föresten man ser tydliga resultat på dig!!


Det kommer ett jätteee långt inlägg om det promise! =) TACKK!!TACK FÖR ALL KÄRLEK love you världens bästa!!!!!!!!!!! =D=D
Nu har joakim serverat det glass med maränger och chokladtårta, (MÅSTE FOOTTTAAA) hahahahahaahahhaha så jävla bloggskadad jag är helt sjukt!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0