London ♥ Ryanair

2011-02-18 @ 10:34:59
FRÅGA: Hejhej Fre :)
När du sa 80 kr för en biljett till london tillkommer det något på det också eller hur e det? Skulle du kunna berätta lite mer, du verkar har gjort det flera ggr om jag inte har fel.

FRÅGA: Hey snygging! :)
Jag ska åka till London under sommarlovet, tycker du att det e bäst att beställa biljetterna nu eller senare. Vad är billigast för har för mig att sista minuten är billigast :) Sedan hur betalar man och vilka bankkort kan man betala med haha väldigt tacksam för svar :) Love your blog!


Eftersom jag tycker om er så mycket så ska ni få ett ordentligt svar på era frågor! =)
När man bokar biljett på Ryanair så är det en lång process och hela tiden frågar de om man vill lägga till de och de, om du vill fortsätta behålla det biliga priset på biljetten så säger du självklart nej nej nej! Men det handlar om små pengar, typ 10kr för sms påminnelse, det är ju helt onödigt?  Hahahah!
Sen brukar de lägga till en hundring extra vid betalning om man betalar med VISA! Så om du ser att biljetten kostar ca 55kr räkna ALLTID med att det blir ca 100kr mer i slutändan! =) Men så är det nästan alltid med de flesta resebolagen, blir mer än va det står.

När det gäller Ryanair så är det bäst att boka så tidigt som möjligt, ca en månad innan brukar det vara skit billiga blijetter, än om det är en vecka innan! Om du ska resa med andra resebolag så brukar sista minuten va skit billigt, men det beror på vad billigt för dig är? typ om man flyger från aralnda till london med sista minuten kanske det kostar 1000kr eller 2000? Och det där är sjukt dyrt för mig då jag är van att resa med ryanair för MAX 400kr HAHAhahah! Så det beror ju på hur mycket du har o lägga ner också!
På ryanair kan man betala med visa, eller elektron kort. (spelar nog ingen roll vilken bank)!

Kan inte så mkt info om de andra resebolagen tyvärr hahaha men har sagt det jag kan och det är ryanair! GOOD LUCK NU!!! =D Säg till om det här har hjälpt något eller om jag missat något! Love // Fre =)Kommentarer
Postat av: Sumaya

Du hjälpte oss riktigt mkt där!! :D

2011-02-18 @ 13:07:14
URL: http://thefashiionista.blogg.se/
Postat av: Lotta Petersson

Vad trevlig din blogg är. kommer definitivt läsa dina inlägg igen! =P Hoppas du har en rolig dag =)

2011-02-22 @ 14:15:56
URL: http://jade.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0