Svar om systemkamera.

2011-02-16 @ 17:56:25
haha ja kanske frågar på, men ja lovar..ja vill bara veta. Hur kommer de sig att du fick ett bättre objektiv? Kan man fråga om vill få det? tusen tack<3

det är inge fara, det är bra att fråga, jag kollade runt ÖVERALLT innan jag bestämde mig. Ska säga nu allt du behöver veta okey hahahh!

Gå gärna till mediamarkt, testa och känn hur kamerorna sitter i handen! Jag är jätte nöjd med storleken på min systemkamera, då jag har världens minsta händer typ så passar den perfekt i min hand hahahah

Det vanligste objektivet man får med är 18 55mm, jag fick med ett 18-105. Det var ett erbjudande. Själva objektivet kostar ca 2000 så jag tjänade ca 1000kr på att köra den dealen.

Jag säger såhär, det spelar verkligen ingen stor roll vilket hus du köper om det är nikon3100 eller om det är canon 550d, det är väldigt lika, det viktigaster är vilket objektiv du har!!! De brukar också bvara ganska dyrt!

Men jag har hört att Nikon som systemkamera är mycket bättre än canon!
Men bästa tipset jag kan ge dig är att kolla runt på nätet på recensioner, det finns otroligt många fotosidor som tipsar och jämför priser osv! Good luck! =)

Kommentarer
Postat av: Anonym

wommpa hands up!! tack så hemskt mkt

2011-02-16 @ 20:48:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0