Svar på frågestund om mi love Joa.

2011-02-09 @ 07:53:00
Godmorgon mina älskade sömntutor!! Jag startar dagen med att svara på lite kärleks frågor och lite kärlekskyssar!
FRÅGA:
Hej giiirl! Jag vet att vi snacka om det på min gamla blogg om jag minns rätt. Har du stött på kommentarer osv. av idioter som inte tycker att om att du har en vit pojkvän, rasistiska fördomar osv? Jag har en kompis som är svensk som har en svart pojkvän, vet att de får blickar på stan osv. av idiotier. Jag förstår inte hur man kan vara så trångsynt fortfarande men men förlåt om det lät skumt men jag menar inget illa och det vet du :) bless beauty.

SVAR:
Hej!! Be inte om ursäkt, jag förstår exakt va du menar!
Ja vi stötter på blickar hela tiden, men det märktes mest i början, eftersom nu efter 1år o ca 8 månaderr så har man vant sig och lärt sig att ignorera de stackars trångsynta människorna hahaha, jag brukar kyssa min pojkvän extra mycket ibland när vi stötter på dessa blickar hahahah en kul grej bara! Men vi har också fått positiva leenden och kärlek från folket! så vi sska inte tänka på de negativa bara! =)FRÅGA: Hur tog Joakims familj emot dig, med öppna famnar eller var det svårt i början?
SVAR: Joakims familj kunde inte tagit emot mig på något bättre sätt hahah om jag uttalat mig rätt! Nej men jag kände mig välkommen, och jag var nog den första tjejen som joakim presenterade för sin familj så de kanske förstod att det var "seriöst". Jag kanske var blyg i början eftersom man tänkte "omg va kommer de tycka om mig" men den känslan gick över snabbt och jag kan inte känna mig mer välkommen än va jag gör idag! =D


FRÅGA: Vad brukar du och din pojkvän bråka och tjafsa om eller vad brukar ni mest inte komma överens om?
SVAR: Den frågan är så svår eftersom vi tjaffsar verkligen inte, har inte kommit dit än där man irriterar sig på varandra och gör varandra ledsena, hahahah gud det låter så overkligt, men är så sjukt förälskad i Joakim så skulle aldrig vilja göra honom ledsen, vi förstår varandra och förlåter varandra innan något tjaffs dyker upp hahah och sen har vi båda två ett enkelt sätt att se livet på, om ni förstår vad jag menar, så onödigt med bråk!!
Men har fått den här frågan förut också, så om jag verkligen verkligen ska nämna något vi inte kommer överens om så är det vatten slangen i duschen hahaha! (men vi lär nog hitta en bättre lösning snart, typ ett bad? eller duscha ensamma? hahahahahah)FRÅGA: hur reagerade era föräldrar när dom fick reda ¨på att ni är tillsammans?:)
SVAR: De var glada, eller jag kan säga hur mina föräldrar reagerade! Jag kan berätta om första gången joakim sov hos mig och då var vi inte tillsammans så pappa visste inte, han trodde bara att jag hade en killkompis över. Iaf joakim "missade" sista tåget hem så han sov över hahahhahaha, eller vi sov aldrig vi satt uppe hela natten. Och dagen efter frågade pappa varför Joakim inte åkte hem, och då sa jag att han missade sista tåget, men pappa kan ju mig ut och in, mer än vad jag känner mig själv, så han förstod direkt att jag gillade den här killen, och började predika för mig, och han var glad för min skull verkligen glad MEN han varnade mig för massssoor av saker, skolan är viktigt, kondomer glöm inte det, va försiktig osv!
Och min mamma var inte glad att han var svensk först HAHAHAHah det e sant faktiskit, hon ba nej du ska ha en habesh, men hon var ändå nyfiken på att träffa honom, och såfort hon träffade honom ångrade hon sig och va glad för att jag lyckats få världens bästa Joakim!

FRÅGA: När ska du och joakim till london igen?
SVAR: Vi åker till london i mars med yuna och förhoppningsvis isse! =)

FRÅGA:saknar du att vara singel?
SVAR: Nijaaa... Sådär, alltså mina ögon har ju blivit förstörda eftersom jag inte kan se att andra killar är snygga hahahh det e sjukt men det är sant!  Och sen ser jag joakim överallt,  hans ögon, hans läppar, hans hår, hans stil, jag ser honom överallt, och blir påmind om att jag har världens bästa kille! Men det man saknar med att vara singel är typ väl uppmärksamheten man fick på klubbar och sånt, nu när man inte är singel så beter man sig på ett speciellt sätt som visar att man tillhör någon annan hahaha kan inte förklara det, men många respekterar direkt när man säger att man är upptagen! Men å andra sidan så fort man åker hem till världens bästa så märker man att den största uppmärksamhets givaren står precis framför mig så jag behöver ingen annan! Den här trygghets känslan jag får, den här enorma kärleken som är så otroligt obeskrivlig och overklig som jag delar med min bästa vän, det kommer inte i närheten av singel livet, inte ens en pyttinytti liten bit i närheten hahhahah! Så NEJ jag saknar inte att vara singel! Jag älskar att vara flickvän till Joakim Dufva, jag älskar att älska honom och att bli älskad av honom.FRÅGA: A bit to much information
edit: Nu ska jag älska med min pojkvän? haha ska man ta det bokstavligen, mysigt!
SVAR: Ta det hur du vill hahahah =D Men ganska mysigt jaaa =D


FRÅGA: vill du ha barn i framtiden?
SVAR: Självklart!! Jag vill vara ung mamma! Jag planerar att få barn med joakim innan jag fyller25 typ! Shit va fina våra barn kommer bli, längtar hahahah=D


tack för alla mysiga frågor, hoppas jag svarat bra! =D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0