för att jag kan

2011-01-09 @ 23:48:59
Satt nyss med Joakim och skrev lite nyårslöften/mål inför 2011! Måste ba säga att jag är väldigt besviken på mig själv just nu. Terminen har gått sjukt snabbt och jag förstår inte att jag redan pluggat klart Kulturgeografi A, att jag redan bott här i några månader! Vad fan har jag gjort.. Nu tänker jag erkänna att jag känt mig deprimerad, ledsen, besviken senaste månaderna, vet inte varför, jag har en aning om att det kan bero på dansen, jag har känt mig vilsen och så kall utan. Och varje kväll innan jag går och lägger mig tänker jag "imorgon ska jag göra det och det, imorgon ska jag förbättra mitt liv, jag kan inte hålla på såhär längre"! Men jag gör inte det jag sagt och då slutar det med att jagblir besviken, igen, och igen...!!

MEN NU FÅR DET FUCKING VARA NOGGGGGGGGGG för jag orkar inte hålla på såhär! Jag vill ha tillbaks min livsglädje, jag vill kunnavara grym på någonting, göra något, få utmaningar, vad som helst. Man känner sig så kass när det inte händer något, jag vill se fram emot något, jag vill bli inspirerad, jag vill börja rita, jag vill jag vill ! Och jag ska, för jag vet att jag kan, för att när jag vill så kan jag vara läskigt grym!!! Jag vet det, jag tror på mig själv, och nu tänker jag fan se till att det händer saker, jag tänker börja dansa, jag tänker lära mig allt det jag vill lära mig, jag tänker göra allt jag vill göra! Det kanske beror på att jag haft hemlängtan, att jag inte dansat, att jag saknar mina vänner, jag vet inte det kan bero på massa saker, men nu får det vara nog, för att jag FRE HAGOS är så JÄVLA grym hahahah whooooooooooo!!!

Bland annat så ska jag och Joakim komma igång med "JPF11" hahahaha SJUKT TAGGAD, och jag ska lära mig DJA fo real, jag ska också skaffa mig en systemkamera! Ja vi har skrivit en massa mål,löften som väntar på att bli uppfyllda!

Så tack för att ni lyssnar och läser! Hahahah har värsta leendet just nu eftersom jag taggade upp mig själv för mycket hahahah men det är bra, + jag har ju världens bästa Joakim! Vettefan va ja skulle gjort om han inte var här med mig hahahah!!

Imorgon är en ny dag och då är jag back on track!


Kommentarer
Postat av: Anonym

vilket pepptalk! I LOVE IT!!!! YOU GOOOOO FRE!!

2011-01-10 @ 14:12:38
URL: http://yohanawelday.blogg.se/
Postat av: Sumaya

Tack så hemskt mkt för svaret snygging!

Satsa på det du vill bli, för vet att du kmr att lyckad!! :D

2011-01-10 @ 16:11:07
URL: http://thefashiionista.blogg.se/
Postat av: Null

You can do it! :D

2011-01-10 @ 19:57:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0