sneakpeek outshit

2011-01-04 @ 09:28:00

godmorgon lovers, hoppas ni haft det bra, har sansat mig nu och lugnat ner mig sen mobilen! Men brinner fortfarande för att man gör så mot mig! Men kommer inte ge upp förens jag vet vem det var, och jag vet att jag sanningen kommer komma fram äckel! Men kan berätta lite glada nyheter.. typ, nästan! Var förbi carlings idag för att prata med chefen och säga att mitt nummer inte funkar så han skulle få ett annat nummer, tyvärr var han inte där, men när jag lämnade carlings fick jag en känsla av att chefen skulle ringa mig snaaaaaaaaaaaart!!!!! Och jag hoppas hoppas hoppas verkligen det!!

Och sen en annan glad nyhet är att det fanns massor av sena ansökningar , så jag behöver inte läsa kursen som jag kom in på som jag inte ville läsa, hahah pjuuh! Har valt webdesign, och något som har med ledarskap att göra, hoppas man kommer in dårå!! TUMMEN UPPP, jag visste att det skulle lösa sig!!


såg ut såhär =)


Kommentarer
Postat av: idah

shooooz fre, måste ba säga att ja diggar din blogg fett, din stil, musiksmak, allt! blev helt förvånad när ja såg bilderna på kläderna du ville sälja, den tajta klänningen som du vill sälja, vrf har du inte sånt på dig oftare? your body's banging giiiiirl!! ville ba säga d, keep up the good work!

2011-01-04 @ 22:23:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0