Svar på frågestund om blandat. =)

2011-01-08 @ 15:44:52
FRÅGA: Vad för slags musik skulle du lyssnat på om inte Reggae, Hip hop, RnB fanns?
Jag lyssnar på typ allt möjligt, jag lyssnar på softrock ibland, house är också riktigt skönt, indie musik gillar jag också, uppväxt med det i sudan då vi kollade på många indiska filmer! Jag skulle också lyssnat på Amharisk musik, tigray musik!

FRÅGA: Vad är bäst med örebro?
Studentlivet, och att det inte är likt stockholm! Plus att det är nära till allt eftersom staden är så liten hahah! =)

FRÅGA: va kostade dj bordet som din pojkvän har? vart köpte han det? Ska han bli dj?
Han köpte det från blocket av en snubbe för ca 7000;- Ja han planerar på att bli det, jag med! =) Vi kanske kör duo i framtiden hahaha vem vet!

FRÅGA: Frågan kanske inte har med dig att göra, men, var har din pojkvänn köpt sitt iPhone-skal?
Det var en med Lil Wayne på om jag minns rätt.
Well big ups & blessings

från en hemsida som heter tattoo my htc.com! =)

FRÅGA:tips på bra filmer :D
Hmm, jag har sådär konstig humör så alla American pie 123 ÄLSKAR JAG, och sen Scary Movie 123, skrattar jag likamycket varje gång jag ser, älskar älskar verkligen från djupet hahaha! Om jag ska tipsa om lite nyare filmer är det how to train ur dragon, den var FETT BRA! =) Och sen är jag också ett skräckfilm freak, hunting in connecticut, Mirrors, daybreakers! De bästa skräckfilmerna är typ thailändska eller kinesiska! Fast det kanske är för att jag är rädd för kineser hahaha :( men där finns riktigt grymma läskiga filmer!

FRÅGA: Hur kom du med i Lugna Gatan?
Vad fick du lära dig där?
Vad tycker du de borde förbättra sig på?
Varför slutade du? :)

Jag fick gå på intervju då jag var intresserad, då kom jag in! Fick lära mycket om våld, konflikter (hur man ska undvika och hantera det), första hjälpen fick jag också lära mig. Varje gång det var en ny kurs så var det någon ny person som föreläste, som hade mycket erfarenhet av det, typ en polis föreläste för oss, och då kunde man vara trygg när personen berättade för den visste vad den pratade om, och sen fick man ställa en massa frågor som de fick svara på. Vi gjorde massor av lekar, typ åsiktslekar och teorifrågor.

De borde förbättra.. hmm.. typ förbättra så att man känner sig mer välkommen, gruppen kändes aldrig som en grupp ibland, jag märkte att vissa hade det svårt att passa in, och det här är ändå en gruppaktivitet så förbättra på att få gruppen och känna behörighet kanske? Jag slutade för att mycket annat kom upp, hade verkligen inte tid. jag blir också riktigt besviken när de tillåter rökning, eftersom de är förebilder och många unga ser de på stan som de "coola" från lugna gatan, de borde inte stödja rökning, spelar ingen roll om det är ens egna val, de har en viktigt roll tycker jag, där de är förebilder, och där gäller vissa regler!


FRÅGA: Hur har du det i Örebro, trivs du? ÄR det lik förorterna här i stokcholm?
Jag trivs super bra i örebro! Det är skönt med lite nytt, kul! =)
jaa det finns likheter, speciellt i vivalla där vi bodde först, kändes som utomlands ibland, såg bara invandrare hhah! Jag tyckte dock det var jävligt synd för barnen som var där och lekte, det kändes som att de blev uppfostrade på fel sätt av deras föräldrar, jag dömer ingen men det här sägerjag efter vad jag fått uppleva. Det var alltid barn utanför gården som vi pratade med ibland, och dom tyckte det var så otroligt konstigt att jag som är en "svart" tjej hängde med två "vita" killar. " Men du är ju svart, varför är du kompis med de vita killarna" sade en kille med en jätte förvånad min. Och liknande komentarer kunde de säga då och då! Jag blev ju bara ledsen för att man uppfostrat barnen så trångsynta.Kommentarer
Postat av: Null

Det är med LG och rökningen, it's true... Har tagit upp det med vissa okcså... menmen! Good svar! ;D

2011-01-08 @ 15:49:17
Postat av: Null

Tack Fre, inshalla!

Jo jag e intresserad det skulle underlätta enormt mkt för mig i skolan... But jag får så mkt pengar runt februari och jag tror du ej pall vänta tills dess!

2011-01-08 @ 15:56:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0