Svar på frågestund om familj

2011-01-07 @ 10:02:00


Frågor:
hur kommer det sig att din papppa bor i sverige och mamma i tyskland?
hur många syskon har du?:)
hur många helsyskon har du?
Hur är det att inte bo med dina föräldrar? =)


Om vi gör en lång historia kort så växte jag upp med min mor i Sudan tills jag var 10år, och därefter kom min pappa för att hämta mig till sweden, första gången jag träffade honom då. Sverige är självklart tusen gånger bättre än sudan så min mamma ville att jag skulle ha de bättre. Min mamma och styvpappa hade barn tsms och de åkte till Europa o hamnade i tyskland. Jag har 4 yngre syskon, Dejan som är 15 år växte jag upp med i sudan, de andra träffade jag senare. Even,divora och lamick. Mina små energifulla änglar, jag älskar de som om de vore mina helsyskon, ser ingen skilland på hel halv n shit! Jag är enda barnet från mamma o pappa!

Jag har ju aldrig bott med mina föräldrar samtidigt om säger så hahah, men att bo i en egen lägenhet betala hyra själv, laga mat själv, det är fan jobbigt men jag har ju min bästa vän och min halva som jag delar allting med så allting blir mycket roligare. Man växer som person och man får ett helt nytt perspektiv på mycket saker, man förstår varför man alltid måste släcka lampan, eller varför maten inte får stå ute, eller varför man inte kan köpa allting man ser hahaha jaa jag tror nog ni förstår! Man skämms lite för hur man bettet sig hemma ibland, ibland tänker jag stackars min pappa, fyfan va jobbig jag måste varit att uppfostra, och stökig som jag är.
Men å andra sidan så är det en häääääärlig känsla att kunna göra typ... EXAKT vad man vill hahahah! =) Man sätter upp reglerna själv, min mat tallrik kan ligga under sängen hur länge jag vill hahahaha!


Jag och mam i sudan =)

Jag med lamick, och jag med even.
Jag med Dejan =)

Mina söta änglar
Divora på mig, och lamick. Såhär ser det ut varje morgon typ, när jag är i tyskland!
De får sina mackor som jag gör i sömnen sen sätter jag på tvn så de blir underhållna så jag kan fortsätta sova hahah =)

oh saknar de nu när jag ser dessa bilder hahaha! =)

Kommentarer
Postat av: A f r o b e l i t a

Underbart fint=)

2011-01-07 @ 20:54:55
URL: http://afrobelita.se
Postat av: A f r o b e l i t a

Familjen såklart haha=)

2011-01-08 @ 14:27:22
URL: http://afrobelita.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0