Svar på frågor om utbildning & jobb. =)

2011-01-06 @ 20:24:10
Oh villka roliga och svåra frågor ni har ställt hahah här kommer svaren! Tänkte dela upp de, för annars blir det för mycket text på ett innlägg och ingen kommer orka läsa hahaha! =)

FRÅGOR OM UTBILDNING OCH JOBB:FRÅGA:
- vilken linje gick du i gymnasiet?
FRÅGA: vad går du för utbildning? vad blir du när du har läst klart?
FRÅGA: vad pluggar du?
FRÅGA: Har du något jobb om inte vad skulle du vilja jobba med? :)
FRÅGA: vad tänker du göra i framtiden, bo fortsatt i sverige eller plugga utomlands?


SVAR: gymnasiet valde jag naturbeteende först, wtf?(är intresserad av människans beteende, pyskologi och sånt) Men bytte efter en vecka eftersom jag och matte kommer inte så bra överens. Hamnade på SamEkonomi, och det var lite roligare. Just nu pluggar jag turismutvecklarprogrammet i örebros universitet. Har gått en termin nu och känner att det var helt fel det jag valt, läste nog inte på ordenligt innan jag valde det hahha!

Jobbar inte just nu tyvärr =( lever på csn lån. Men förhoppningsvis får jag jobb hos carlings snart, HOPPAS HOPPAS, håller tummarna! Har planer på att läsa Music&Event manegment i kalmar efter sommaren.

Jag skulle vilja jobba inom event, en slags dröm jag har, och sen jobba inom FN. Skulle också vilja bli egenföretagre, öppna en klädbutik, (schyst tillverkade såklart) designa kläder. En annan dröm jag har är att öppna skolor i africa.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0