Få pengarna att räcka några extra dagar till..

2011-01-19 @ 21:23:46
Just nu är det heeelt jävla knas med pengar, efter jul & nyår! De senaste dagarna har vi gjort massor för att få ihop pengar till mat, biljetter till stockholm och andra saker!

PANTA BURKAR: från nyårsfesten!! Det har inte vi gjort och det ska vi göra, blir nog tre måltider för pengarna hihihi!
STANNA HEMMA: festa inte, gå inte ut överhuvud taget på helger, inge bio ingenting!!!! var hemma, ladda ner filmer, rita, plugga, läs tidningar, sy, lyssna in alla nya balla plattor som släppts, va en riktig nörd helt enkelt! Det finns sjukt mycket rolig på internet som är gratis, spela spel u know gör allt för hålla dig borta från att gå ut, från Donken, shopping, osv!
Blocket, bloppis & Tradera: jag lovar man det bir inkomst från här och där!! Säälj alla onödiga saker som du inte använder! Vi har sålt en säng som stått tom, skrivbord, dator, fred perry tröjja, och vi är på väg och sälja massor!!
Frysta grönsaker: Mycket billigare än färska, men lika nyttigt! Koka upp, blanda in i wok gryta osv, yummss!!
Matlådor: Gör en fet gryta enkelt & billigt, gryta med uncle ben + ris! En måltid som går att göra i stora volymer, så jävla gott! =)
Erbjudanden: Passa på och kolla in alla de där gratis erbjudanden som man spanat in men aldrig tittat på ordentligt, typ träna gratis, första gången brukar vara det hos de flesta gymmen!
willys, ica etc kolla in deras "veckan erbjudande" & "veckans kortklipp" och handla endast där ifrån hahahh!! Det är vad jag och joakim gör iaf, vihar inte råd att handla från orginal priser just nu! Köp också saker som går it inom några dagar , de brukar vara billigare!
Studenrabbat: Använd alla studenrabbatter, gå in på csn-kortet och kolla in där, du kan gå på bio under 100;-!
Billig mat: Nudlar!!Knäckebröd

Ehhh det finns så mycket som man kan göra, men det här är det mesta som jag kommer på just nU, som vi gjort!=)Häromdan @ Pressbyrån, Erbjudande: två korvar + en cola = 28;-!!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0