NATTI.

2011-07-24 @ 23:14:03
HELLOW!!
Nu när jag är hemma så har jag försökt filma och svara på frågestunden,hahah det har INTE gått så bra om jag ska vara ärlig, blir så pinsamt och jag får stress, och det blir så awkward och ni har frågat så svåra frågor, hahaha så har fått göra om 3 gånger, men imorgon ska jag försöka lägga upp en rimlig video! =)

En rolig sak bara, ni vet mitt bankomat kort som jag tappade bort innan jag åkte till tyskland, så jag var helt sådär fattig och kunde inte ta ut pengar eller ta med fick pengar, hahah (IRRI), och precis innan jag kom hem fick jag ett sms av pojkvän att han hittade mitt kort i tvätten i mina tights ??? hahaha (IRRRIIIII)

och sen igår när jag hade brottom ut så tappade jag det bakom elementet, tänkte eh fixar det imorgon, och idag när jag behövde det så ser jag att det fastnat där bakom!! (SÅ HELVETTES IRRITERANDE) Imorgon får jag min fucking lön och jag hade planerat sjuka saker, jag menar brutala saker med mina pengar, hahahah dvs shopping....  vet inte om jag ska skratta eller gråta.

Joakim: Sånt händer bara dig Fre.

Godnatt, KÄRLEK.


Kommentarer
Postat av: Anonym

ta en lång smal pinne och lägg lite lim och kör ner den :P

2011-07-25 @ 15:17:31
Postat av: Sara

gå ti banken med idkortet :)

2011-07-25 @ 21:45:08
Postat av: yo

HAHHAHAHAHAHHAHAHHAHAH! stackare och ja måste bilden passar inlägget på något konstigt sätt.

2011-07-26 @ 01:01:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0