London svar

2011-03-13 @ 12:20:05
FRÅGA: Hej fre! Jag har en fråga, hur mycket rekomenderar du att ta med till london? Då menar jag bara för mat shopping och tågkort (?????) haha men de skulle vara schysst om du svara

SVAR: Hej det beror på hur länge du ska vara där, jag var där i ca 4 dagar och tog med 4000kr!

FRÅGA: hur mycket fickpengar tror du man behöver om man åker till london i några dagar (4-5) dagar

SVAR;
ca 4000kr blir bra! Så svår fråga tycker ja, eftersom det är så olika från person till person, typ jag shoppar på billiga ställen och då är 4000 nästan för mycket för mig, medans kenza shoppar dyra och märkes saker och för henne är kanske 20 000kr perfekt hahah!

FRÅGA: fina bilder :D var det billigt med sneakers i london ? tacksam för svar , kram :)

SVAR:
TACK! Ja billigt och billigt, typ i footlocker var det ju samma priser, och sen beror det på hur mycket punden är värd. Men när vi var i camdon town så fanns fina nike/reebook sneakers för typ 40-45 pund, och det är sjuukt billigt tycker med tanke på att punden är värd ca 10kr just nu! =)

FRÅGA: Hej! riktig grym blogg du har här. Tänkte bara fråga om du skulle kunna ta reda på vad klubben du var på heter, om det är möjligt? Har en kompis som ska dra till London snart och de letar efter sköna klubbar. :)

SVAR:
HEY TACK TACK =D
Det finns sköna klubbar i camdon, och sen finns det klubbar som är lite exklusiva och dyrare vid inträde som TIGER TIGER vid piccadellu circus. Asso grejen är att det finns SJUKT många klubbar i london, och det finns en massa promotors som ni kommer träffa på där som försöker sälja biljetter till deras klubbar och då får ni fråga de, vad har ni för musik ikväll, lyssna på eran magkänsla och sen dra till den klubben som värkar vara mest lockande!TIPS/att tänka på

• Om man ska vara där ca 5 dagar eller mer så tjänar man på att köpa vecko kort som kostar 30pund som funkar till underground,bus,overground osv.
• Maten är sjuuuuuuuuuuukt billigt för 2 pund kan man få en meny för hela familjen fan hahahah så större pdengar för de behövar man inte planera in.
• Försök att dra på marknader det är där man hittar de speciella grejerna som är unika och fina!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Om jag ska vara där 2 månader. Hur mkt borde jag ta med mig? Tror du 6000kr, räcker? :/. För jag älskar och shoppa. Plus att jag kommer bo med mina kusiner..

2011-03-13 @ 13:13:45
Postat av: sarah

Hej! Kan du tipsa på bra gallerior som du var i? Gallerior med snygga kläder och budgetpris alltså kring 500-lappen. :P

Och boende, bodde du på hotell inne i city eller så? Isf ha du något tips gällande det också? Bra hotell på bra ställe med bra pris.Tack på förhand Fre :)

2011-03-13 @ 19:27:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0