Mmm fylle käk :D

2011-03-05 @ 02:23:04
HAHAHAH ASSO JA BARA ÄLSKAR ERA KOMENTARER IBLAND!!! =DDD

FÖRLÅT för att ja skriver som ett retard ibland, men är alltid så jävla hypaddddd och stressad så brukar aldrig kolla igenom innan jag postar ett inlägg hahahah!!! Men hoppas ni fattar va ja skriver ändå, har aldrig hört någon klaga förut iaf! =)
Och ja jag har sålt min kedja, och ja ska föröska blogga från london ja hoppas mina vänner har internet och dator annars dyker det upp några inlägg, minst 1 per dag iaf!! =D

har precis kommit hem från frimis och äter reester från middagen som Joakim lagade till oss alla (otroligt bra pojk på hög jävla nivå) så nu värmde vi krydda lite och blanda allt... mmmmmmmmmmmm love it!!!

HAHAHAHHAHHAHAHAH jag har ju typ sex med maten hahahhahahaha, men känner mig otroligt fin just nu så det är OKEY! Har tagit super fina bilder från kvällen och de dyker upp här på tisdag! =D

Shit dethär är typ mitt nionde inlägg idag tror jag HAHAHAHahahah men försöker blogga så mycket som möjligt innan jag åker hahahah!! GODNATT NU PYSSPYSSPYSSS, lycka till oss att resan går bra imorgon! Vi landar tidigt i london så vi ska direkt gå shoppa för vi har ingen packning med oss hahahahh!! BIG LOVEEEE!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0