NU KÖR VI!

2011-03-18 @ 21:35:44

älskar färgen på mina läppar ikväll!!! rött+orange typ hahah!!
Ha en trevlig kväll alla!!!

Kommentarer
Postat av: East

Haha jag såg också första avsnittet det var största skämtet haha kallade alla för idioter och sa att jag aldrig mer skulle kolla på skitprogrammet. Jag gav det en chans till andra avsnittet och då var jag fast, torsk som jag är. I love it! Dör av garv hela tiden plus känns som man känner personerna så det går bara inte att INTE kolla. Men alla är ju olika, folk förstår inte hur jag kan kolla på det där "skitprogrammet". But i love it haha fett synd. Ge det en chans föfan ;D

2011-03-18 @ 22:09:35
URL: http://everybodydance.blogg.se/
Postat av: rsa - tralalalalaa

haha omg veeeerkligen tack så mkt! de betyder! :D <3asso jag vet håret e verkligen fuuuuuuuucked! eller asso wella e fuuuuucked! Har gjort sen jag vart liten och de senaste åren har jag alltid typ fått ont och mamma har hela tiden blivit sur på mig för att jag säger att jag vill ta bort det snabbt och varje gång låter det från mig typ JAG SKA ALDRIG GÖRA DET IGEN och från henne låter det JAG SKA ALDRIG GÖRA PÅ DIG IGEN FRÅGA INTE MIG NÄSTA GÅNG! och så börjar det om efter ca 5 månader eller mer -.- hahah men asso jag vet de skit dåligt med det men föörsöker sluta för de fucked upp för håret men de jobbiga e ju bara när de det i botten e afro och resten platt (=dött) !

Såg t.o.m. filmen good hair och såg hur farligt wella e så bestämde mig för att sluta helt, men tror jag har gjort ngn gng efter filmen ändå -.- HAHAHAmen jag vet du har rätt ska sluta med det!

2011-03-18 @ 23:30:05
URL: http://japo.blogg.se/
Postat av: rsa - tralalalalaa

shiiiet jag som inte tänkte skriva lika långt som du gjorde?!?!hahaha reagerade oxå på det där med tappadeskit många hår men ääsch kör bara!

asso Överskottsbolaget i mitt hjäääääääärta! (nya sthlm i mitt <3 sången! :D )

2011-03-18 @ 23:44:28
URL: http://japo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0