reggae

2011-03-03 @ 18:44:00
FRÅGA: VET DU NÅTT OM ATT DE BLIR REGGEA FESTIVAL I STHLM? ELLER OM DE ÄR NÅGRA REGGEA ARTISTER SOM KOMMER TILL STHLM? SOM GYPTIAN,VBYEZ O ALLA DE..
SNÄLLA SVARA PÅ BÅDE FRÅGORNA! =)
TACKVET DU NÅTT OM ATT DE BLIR REGGEA FESTIVAL I STHLM? ELLER OM DE ÄR NÅGRA REGGEA ARTISTER SOM KOMMER TILL STHLM? SOM GYPTIAN,VBYEZ O ALLA DE..
SNÄLLA SVARA PÅ BÅDE FRÅGORNA! =)
TACK


SVAR: HAHAHAH älskar att du skriver med caps, känns som att du skriker då hahaha men ja kan säga va jag vet, göta källaren brukar ha TUNGA artiser så kollade in deras schema Och såg då att the wailers som brukade köra med b.marley som uppträdde på urf 10' kommer till sthlm 26 mars
för den bästa reggae infon ska du kolla in här -----> http://www.reggaesthlm.se/

FRÅGA:Gumman kan du säga vilken stad de kmer? För ja älskar reggea o så. Så jag undrade om du kunde säga vart festivalen bruka vara? :/ Tack!


uppsalareggae festivalen brukar vara i uppsala varje år agusti kolla in för mer info här ---> http://www.uppsalareggaefestival.se/
Kommentarer
Postat av: Elin

hahaha :D då måste han ju vilja flytta in ju, vem vill inte bo med folk som älskar baka, om ni är snälla och bjuder då :D men med risk att man lägger på sig några kilo haha.

2011-03-03 @ 20:14:55
URL: http://eschluter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0