upprepnade frågor...

2011-03-15 @ 19:57:05
Hej sorry men orkar inte svara på era london frågor eller kedje frågor, eftersom det är samma frågor som ja fått hundra gånger! Och jag kan verkligen inte bestämma åt er hur mycket pengar ni borde ta med eftersom det är upp till var och en hur mycket den vill spendera har också svarat hundra gånger hur mycket fickpengar jag tagit med mig! Om ni vill hitta billiga hotel så har ja länkat flera gånger, det är ba googla cheap hostels london okey!?

förlåt för attityden hahahhaah, men sagt förut hatar upprepande frågor för det visar att ni inte läser det ja skrivit. peace.
Kommentarer
Postat av: Anonym

Heejsan gumman. Vad står vr för? och va menar du me 18-105? Är lite intresserad.Men förlåt om de irriterar dig lr så, menar inget taskigt. Men jag vill veta för att ja ska köpa en systemkamera och din verkar ju vara perfekt =)

2011-03-15 @ 20:24:04
Postat av: Anonym

sv: ja precis:D

2011-03-15 @ 21:23:48
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: Jennifer East

Hahahah Fre i love YOU för att du döda mitt kommentarsfält, bästa<3Jag vet d är helt sick haha, ser jag ngt jag vill göra då äre kört haha. Spelar ingen roll vad det kostar. Diggar jag det så diggar jag det.Joooo det är sant, så kan det va. Han har ju liksom en udda stil i både utseendemässigt och musikmässigt. Men hajjar liksom inte hypet haha. När man läser bloggar, folk skulle typ kunna offra sina armar haha. Ne men du hajar ;)JA MEN JAG DÖR JU FÖR DEN! :D exakt precis sådär i dem färgerna i den storleken GAAAAAH hur sexig är den inte!!!!! JAG MÅSTE BARA GÖRA DEN SKITER I HAHA. Nu är det kört haha du vet hur d är....NEJ det är inte fettsugningen. Inte ÄN, måste få ihop cash först. Jag vill inte avslöja det är roligare om det blir en suprice på måndag ^^ suktassuktassuktas hähähähä

2011-03-16 @ 08:24:20
URL: http://everybodydance.blogg.se/
Postat av: amanda yemane

min vän tipsade dig häromdagen för att hon ansåg att vi var lika som personer..shit vad jag diggar dig tjejen!älskar dina kläder och du verkar vara galet härlig person..fortsätt så =)

2011-03-16 @ 17:12:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0