VR? OSKULD?

2011-03-16 @ 23:15:57
HHAHAHAHAHAHHA OJJJJJJJJJ  SHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIITTT hahhahaha skrev ett FETT ROLIGT inlägg igår där ja SKRIKER en massa ord till allt och alla HAHAHAHAhahaha det är inget hat inlägg direkt för jag är ganska glad under skrivandet hahahah men jag vettefan va de var asso, ni får läsa det imorgon HAhahahah MEN LÄSTE DET NYSS fick lite skrattattack tänkte vafan flög i mig, och hela inlägget är med capslock också hahahahahah JAJJAJAJA NI FÅR VÄNTA TILLS IMORGON!!! Tänkte svara på lite frågor nu! =D


FRÅGA: Heejsan gumman. Vad står vr för? och va menar du me 18-105? Är lite intresserad.Men förlåt om de irriterar dig lr så, menar inget taskigt. Men jag vill veta för att ja ska köpa en systemkamera och din verkar ju vara perfekt =)

SVAR: HEJ! =D Är ganska ny inom systemkamera världen så kan inte ge dig ett säkert svar! Det finns olika objektiv som man kan köpa till kamerahuset och objektiven benäms VR och sen några siffror har inte den blekaste aningen om vad de står för! Tror inte det är så viktigt och veta det heller hahah.. Vet bara att ju högre siffror ju bättre zoom är det på objektivet, så jag valde VR 18-105 istället för VR 18-55! Innan du köper kameran så finns det försäjare som hjälper till med allt man behöver veta, eftersom de pluggat inom det området! Lycka till! =)

KOMENTAR: min vän tipsade dig häromdagen för att hon ansåg att vi var lika som personer..shit vad jag diggar dig tjejen!älskar dina kläder och du verkar vara galet härlig person..fortsätt så =)

SVAR: TACK TACK TACK va glad jag blir! =D Om du diggar mig så diggar du dig själv och det gillas hahaha!


FRÅGA: ja vet konstig fråga kanske personlig men e du oskuld :D? SVARA gärna på svar på tal lr nåt sånt

SVAR: Hahaha nej nej inte så konstig alls, ganska vanlig fråga faktiskit, men har varit tillsammans med min pojkvän i två år snart, och vi bor ihop.. well u do the math? hahahah..

Nej men ja höll mig ganska länge faktiskt =O Joakim är min första och min sista! (Hur kliche låter inte det HAHAH) men true story.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0