Miss Örebro IMORGON @ RITZZ!!

2011-05-24 @ 21:09:00
HEJJJJJJ
Det här är det jag har varit och catwalk tränat på senaste dagarna!11 =D
Imorgon gäller det och jag är sååå jääääävla taggad!!! Är helt lost på vart vi ska stå på scen men kööööööööööör baraaaaa kommer bli så jävla kul ändå!!!!! Och det är det viktigaste, sen får man väl improvisera eller något hahahah hoppas någonting galet händer, typ att någon snubblar och drar i gardinerna så att hela backstagen syns och alla halvnakna modeller står där helt whaaaat.... HAHAHAH NEEEEEEEEEEEEJJJ skoja bara, hahahah men erkänn det skulle vara något och minnas hahahah!!!!

Nej men det kommer bli PERFEKT!!! Projektledarna har varit grymma på att planera och kontakta oss tycker jag, DET KOMMER VARA GRYMMTTT GRYMMMTTT!!!!!!!!!!!!!!!! =D Waaahh!!!


Ja kanske kör på denna Outshit när tävlingen startar igång (man ska välja två st personliga outshits)

(HAhaaahahah roar mig själv med tanken om gardinerna fortfarande HAHAHAhahahahahah)

FRÅN EVENTET PÅ FACEBOOK!!!:

LISTEN UP!

Dagen har kommit då vi skall kora Miss Örebro!!

Onsdagen den 25 e maj presenterar vi en helkväll där det kommer att bjudas på en het modevisning där 15 modeller visar upp de senaste sommarmodet samtidigt som de tävlar emot varandra!
...Tjejen som tar hem kronan och blir Miss Örebro vinner, förutom äran, en photo-session i stockholm där hon kommer att få plåtas med en utav Sveriges främsta modefotografer!

Det kommer att bli en fantastisk show där det också kommer att bjudas på dans! Kvällen kommer att starta KL 19.00 där ni ärade gäster kommer att bli bjudna på bla. snittar. De 70 första gästerna kommer också att bli tilldelade varsin GOODIEBAG där våra sponsorer ger er exklusiva varor och erbjudanden! Vi kommer även ha en utlottning bland gästerna där ni har chansen att vinna lounge möbler för värde av 8000 kr......

När modevisningen är klar och vinnaren har korats så kommer det att bli en FET efterfest där vi tillsammans kommer att fortsätta kvällen på premiären av RITZ sommaronsdagar!
TAGGGGGAAAAAAAAAAAAAAD ELLERRRRRRRRRRRRRRRRRRR????


Kommentarer
Postat av: rsa - tralalalalaa

GAAAALNA SKOOOOOOOOOR! du vill inte skänka bort dom till en fattig student va*??? O:)

2011-05-26 @ 21:33:36
URL: http://japo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0