livet just nu.

2011-11-17 @ 03:36:40
Ligger här och tänker på massa saker, fan måste sluta va uppe så jäkla länge, har ju vänt dygnet helt. På fredag åker jag mot Örebro, eller nej skoja lördag blir det ju, jobbar på moda bar på fredag, ska försöka stanna där så länge som möjligt, umgås med världens bästa pojkvän, har saknat honom massor. Vi ska ska göra massa romantiska saker också, längtar. ♥ Hoppas mina braders har tid också, för de vill jag ha meeting med och äta kladdkaka.

Sen ska jag äntligen hämta delarna till mitt dj bord, ligger så utspritt men ska hämta mixern och ena dj bordet, och lite fula sladdar :) och sen ladda ner massa låtar, för alla skivor är i örebro också.

Imorgon ska jag på jobb intervju, hoppas det går bra, känns som att saker och ting börjar ordna sig nu, och det känns otroligt skönt, vet att det alltid löser sig men ett tag nådde jag nästan botten och det var inge roligt.

Letar fortfarande lägenhet btw, så du där ute vet du någon som hyr ut en lägenhet, tveka inte snälla hör av dig till mig!! fre.h@hotmail.com

Anywäj ska läsa ut min bok nu och sen försöka sova! Massor av kärlek till er.

Älskar denna bild så sjukt härlig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0