Ab slider + Diet

2011-10-13 @ 11:06:00
Tänkte om ni ville följa med på min resa när det gäller min kropp??? Hahah resa, det lät mobbat!

Jag menar har ju inget att göra, sitter bara hemma och sen har jag ju köpt tränings skor, yesss så seriös är jag och sen har jag en abslider hemma som jag tror så mycket på, efter att ha sett alla de där reklamerna på tv-shop lmaaooo! (OBS: jag har inte beställt den där ifrån) så tänkte göra ett experiment, på ca 2 veckor!

Målet är att få magmuskler, fastare lår,, smalare armar, ska ta en före och efter bild också! Så ska ni få lite sexiga bilder i bikinis, woooh längta till det hörru =O

Kommer att skriva ett kort inlägg varje dag om vad jag har gjort,
typ idag gjorde jag 4 situps och 3 armhävningar, åt de o de till lunch, skippade frukost, åt si och så!
det blir mycket roligare för mig om jag delar det med er också känner jag, blir som en
utmaning, och sen kommer jag inte hoppa över någon dag för då kmr jag tänka ooh måste leverera något till bloggen!!

U feel me? Så va tror ni kommer jag klara det? =D(hade en annan bild egenligen, men ni får denna som ett symboliskt tecken haha)
egenligen vill jag se ut sådär.. alltså riktiga målet, men då skulle jag behöva svälta mig och anstränga mig super hårt och det går inte för jag älskar mat för mycket.. så får vänta med den drömkroppen sålänge hahah :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

asså bli inte pinnsmal din syster passar i sin kropp och du passar i din kropp alla olika kroppar är snygga och unika så du vet skulle mång göra allt för dina former så mitt förslag är att träna för muslek och mår bra inte gå ner i vikt :D visst följer jag med dig på din resa, jag ville också träna nu så jag tänker härma dig varje dag under dessa två veckor :D

2011-10-13 @ 14:18:55
Postat av: Mabel simmons

Yessuuuurrr , You can do anything u want!! YOU HEARRRD MEEE??

2011-10-13 @ 18:27:09
Postat av: Anonym

när du lägger ut bilder så brukar jag alltid tänka att du e så snygg just för dina kurvor o speciellt dina ben e så snygga! tycker inte du ska drömma om att vara så smal för du passar som du e nu ;)

2011-10-13 @ 19:03:03
Postat av: Anonym

VA FAN HÅLLER DU PÅ MED!!! :( kan du ta bort bilden.

2011-10-14 @ 19:44:11
URL: http://yohanawelday.blogg.se/
Postat av: Anonym

Fre ja känner mig smickrad men du vet inte hur jobbigt de är och hur dåligt jag mår de räcker typ med att ja missar frukost så går ja ner ett kilo. Jag lovar du vill inte va som mig jag lovar du vet inte hur jobbigt de är!

2011-10-14 @ 21:24:33
URL: http://yohanawelday.blogg.se/
Postat av: Anonym

glöm inte att fukost är den viktigaste måltiden, du blir fetare om du INTE äter den

2011-10-15 @ 19:46:34
Postat av: Anonym

För att gå ner i vikt(vilket du verkligen inte behöver göra!!!!) ska man INTE hoppa övermåltider.. utan äta ordentlig frukost, och nyttiga måltider och minska på godis och annat onyttigt. Drick ett glas vatten innan måltid då äter du inte lika mycket. Och när du tränar så bygger du upp muskler alltså kommer du gå upp i vikt.

2011-10-15 @ 22:27:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0