Lite små prat bara :)

2011-10-19 @ 02:34:13
förlåt för att jag byter header så ofta haaaah men tröttnar ju så snabbt, och eftersom jag inte lägger ner så mycket tid på mina headers (byter bara bild) så känns det inte lika jobbigt att byta!

Men någon gång ska jag sitta med en FET jävla header och typ hålla på och pyssla med den i flera timmer, då kommer jag nog ha den i minst 2 månadader!!!!

Har packat ordentligt nu, ska in och ta en dusch, för jag har fett mycket vax i håret från tidigare idag, försökte sliska mina side cuts men det gick inte, mitt afrikanska hår vägrade lägga sig mää :(
Får exprementera vidare, men så länge kör jag med min fett fula mittbena hahah!!!

Åker hem imorgon (WOOHOOOO) så vi kanske inte hörs på länge!!
men ska göra mitt bästa!
I LOVE U YOU YOU YOU NI ÄR BÄST ville bara säga det WOHO, verkligen för bäst, ni gör mina dagar!!! =D så konstigt att man kan känna så mycket kärlek till någon man inte riktigt känner!


BTW HAR NI MÄRKT NÅGOT NYTT MED MIN BLOGG???????? =D


jag saknar sommaren, jag saknar att äta glass med nötter, jag saknar att gå halvnaken, jag saknar värmen, jag saknar mitt krulliga hår, jag saknar att vara glad!!!!!!!!!!

Kommentarer
Postat av: Mitra

Nytt bloggnamn!:D o fortsätt byta header tkr de e skitkul o se dina bilder, så fin du e!

2011-10-19 @ 15:10:45
Postat av: Betiieeel.

Tuuuuuuuung blogg och fett skön stil! Keep it up! Men nu är det så att jag har en fråga! Det är så att jag har jätte slitet hår och det är ungefär axel långt(afrohår). Har rak permanentat mitt hår några gånger innan men det var längesen. Grejen är att jag har länge velat ha sidecut men inte vågat, för att det inte kommer att växa fint. Min fråga är hur blir det när det växer efter man har snaggat håret?

2011-10-19 @ 15:11:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0