Lite svar på era frågor sådär! =D

2011-10-21 @ 14:35:25
Anonym: skriv recept!!

Svar: Du blandar bara vatten och mjöl tills det blir en kladdig röra, sen steker du med smör, stekpann! =D
Mitra: Nytt bloggnamn!:D o fortsätt byta header tkr de e skitkul o se dina bilder, så fin du e!

SVAR
: TUSEN TACK!!!! yesss då fortsätter jag göra det! :D
Betiieeel: Tuuuuuuuung blogg och fett skön stil! Keep it up! Men nu är det så att jag har en fråga! Det är så att jag har jätte slitet hår och det är ungefär axel långt(afrohår). Har rak permanentat mitt hår några gånger innan men det var längesen. Grejen är att jag har länge velat ha sidecut men inte vågat, för att det inte kommer att växa fint. Min fråga är hur blir det när det växer efter man har snaggat håret?

SVAR:
TACK TACK! =D 1. SLUTA PERMENENTA HÅRET, det förstör så så så mycket, gjorde det en gång, ALDRIG MER tappade så sjukt mycket hår, vi afrikaner har otroligt vackert hår uppskatta det!! Sen när du vill så kan du platta ibland, men annars låt det vara naturligt, PERMENENTA INTE!!!!
Utväxten bli super fresh hair!!! Men det tar ju tid tills det växer ut också, men då får man experementera och göra mittbena, eller sliska de nya utxäta så det lägger sig ner, osv!
GO FOR IT TYCKER JAG!! =D
Bisrat: hittade till din blogg för ett par veckor sen, åååålskar din stil! ;) men tänkte bara tipsa om att dina bilder cirkulerar på tumblr! haha, blev fett chockad när jag upptäckte dig på en tumblr-blogg jag följer hahahaha! :D till exempel denna http://saginealexis.tumblr.com/post/5272179406

SVAR: TUSEN TUSEN TACK UPPSKATTAR DET!!! =D
Hahah I KNOWWWW samtidigt som jag tycker att det är smickrande så tycker jag att det är super irriterande också, för jag har en tumblr och folk reblogar inte mina bilder utan baxar de och lägger upp de utan att skriva vart de kommer ifrån! =(


Bless.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0