Natti

2011-10-31 @ 23:12:49
Ska sova nu, det har variti en tuff vecka och speciellt helg med mycket sena nätter, men otroligt roligt också! Är fortfarande sjuk,ett år i örebro har verkligen gjort mig svag typ, men det är också så typiskt mina förkylingar, när jag väl blir sjuk är jag det i minst tre månader, helt täpt och snorig och halsen svider!!!! Men imorgon ska jag softa skit hårt, sen ska vi dansa yeeeeeyyy!!! Im BAAACK In DA MADDAFUCKIN GAME!!!

Och om gud vill ska jag köpa de där mjukisen som jag gått runt och tänkt på, borde köpt de direkt, för vi klickade så bra, hoppas de  inte är slut!!!!!!

Idag åkte rami tillbaka till london, gick så fort, hoppas vi syns snart igen :) Älskar dig!

Kommentarer
Postat av: Cissi

jag har ett terminskort, då dansar man vilka lekioner man vill och hur ofta man vill under en termin :) det kostar typ 4000! jättevärt, även fast det kanske låter mycket! vill verkligen rekommendera the voice, för det e ett så jävla skönt gäng och ställe, MEEEEN det e typ bara småbarn som går dära. det e det enda negativa. dom flesta e typ under 15. klart det finns äldre men ahh..du har dansat mkt förut vad jag förstått? :D vad vill du börja dansa för nått? :D

2011-11-01 @ 00:01:31
URL: http://sisssis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0