Nattliga tankar.. och lite pepptalk till mig själv.. typ

2011-10-22 @ 15:48:58
Ett inlägg som låg på utkast! :D tänkte jag dela med mig nu!Problemet med mig är att jag inte kan bestämma mig för en sak, att jag vill vill så mycket. Jag har så stora drömmar som är så olika och jag känner att tiden inte räcker till vilket ger mig den här jobbiga pressen jag känner hela tiden.

Men jag har märkt nu och lärt mig att om man inte börjar någonstans kommer man aldrig komma igång, det handlar om att köra och börja bara, men sen att jag blir dissad 24/7 av alla gör ju inte saken lättare, absolut inte men tänker stå på mig och vara stark och som Joakim säger att om jag inte får det här så är jag menad för något annat, något större, något bättre kommer och det är han säker på!!

Och en annan sak jag avskyr med mig själv är att jag aldrig avslutar saker jag påbörjat, och jag ska verkligen göra allt för att ta bort den dåliga vanan, att när jag väl gör något, när jag väl påbörjar något så ska jag avsluta det, eller inte påbörja det alls om det inte är något jag vill göra. Jag vet inte vad som har hänt jag brukar fixa saker inom 3 sekunder, jag får alltid det jag vill, jag kämpar tills jag får det jag vill, och jag har upplevt det så många gånger, lyckats få de sakerna, så jag fattar inte alls vad fasiken jag håller på med nu, påbörja saker jag inte ens gillar,
så det får jag sluta med, för det slutar med att jag får ångest bara, göra saker halvdant!

och sen annan sak jag tänkt på som kan vara en stor anledning till varför min lathet äger mitt liv just nu, mer än vanligt är att jag är så jävla godddamn rastlös!!! Förut kunde jag ha tusen saker att göra, jag dansade 3-4 gånger i veckan, jag aktiverade mig i ungdoms möten, var och arrangerade det och det, reste, pluggade, tränade, hade hundra olika jobb, yadi yada u name it, och då funkade min hjärna perfekt, för det är under stress jag funkar!

Så mig själv, jag tror att jag har löst mitt mysteriska konstiga deprimerande beteende!

1. Jag ska sysselsätta mig, speciellt med dans
2. Jag ska INTE PÅBÖRJA saker om jag inte är 100% säker (som att läsa kulturfucking geografi, eller företagsekonomi på universitet)
3. och sen TRO PÅ MIG SJÄLV, jag är GRYM, jag är charmig, jag är rolig, jag är omtänksam, jag är onormal, jag kan göra vad fan jag vill för vem ska hindra mig om inte jag? eller hur, det är bara jag som kan sätta gränserna.. och hur uttjantande och klischiga som det här sista orden än låter så tror jag faktiskt på de!

yeeepiså lägger vi in en glad sommrig bild så de blir mera klischigt

Kommentarer
Postat av: Dinah

Man kommer långt i livet med bra självkänsla samt ett starkt självförtroende.

Det är bra att du organiserar dig själv och ditt livMan ska syssla med det som ger en glädje, sina hobbys, det motiverar en att hålla på med allt tråkigt i livet med.Vilken dans dansar du?

2011-10-22 @ 16:56:18
URL: http://finadina.blogg.se/
Postat av: astrid

läs boken the secret med rhonda byrne. de kommer för'ändra ditt liv

2011-10-22 @ 17:09:18
Postat av: saraaaa sarooooni

alltså tummen upp för DIIIG!!!! DOO YOUR BEST GIIRL, det handlar bara om självförtroende och dem positiva tankarna:)! jag blev helt happy av att läsa ditt inlägg FÖR JAG FÖRSTÅR PRECIIIS! FICK LUST ATT PLUGGA haahah!! ska ta och göra det nu faaan! LYCKA TILL FREEEEEEE :D!

2011-10-22 @ 22:30:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0