Fuck It

2011-09-21 @ 15:06:00
Har inte alls varit ärlig mot er, mår inte alls så bra som jag säger att jag mår, att allting är så sjukt bra, lägger in lite ego bilder på mig och min stil, min roliga vardag, min katt, min älskade pojkvän, massa fest bilder med alla mina vänner, oh så roligt mitt liv är.

BLÄ, blä bajs blä, så känner jag. Har flera gånger velat berätta, skrivt inlägg raderat, skrivit raderat, som när man skriver till killen man är kär i , så vågar man inte skriva  ner de riktiga känslorna, och skicka iväg, man skriver raderar, ångrar, redigerar osv.

Men nu orkar jag inte ljuga mer för er, jag mår piss okey, MÅR bajs, deprimerad, avskyr mitt liv , vad jag gör med mitt liv.. eller vänta vad jag INTE gör med mitt liv, jag gör inte ETT SKIT! 

Jag sover flera timmar om dagnar VARJE DAG, sover bort alla dagar, kvällen innan sätter jag upp nya mål, idag ska jag göra det idag ska jag göra si och så, jag ska träna, jag måste gå ner si så kilon, vill göra det, ska göra det, jag vill så mycket så det slutar med att jag inte gör ett skit av allt jag vill göra, och jag är så trött på mitt liv just nu, jag är inte spontan längre, jag har slängt mina drömmar, mina resdrömmar, mina drömmar om att se världen, bo i london, jobba i Usa, roadtripa i USA, eler Kina, bli DJ, öppna ett företag, plugga klart, för att jag är så fucking feg, för att jag aldrig tror på mig själv, avslutar ALDRIG saker, det kan handla om en så liten sak som att diska, vem fan avslutar inte disken? Om man har börjat, diskar man väl tills allt är klart. Så trött på att sitta och ruttna och inte göra ett skit.

Jag hatar ogillar den här känslan, som kommer tillbaka om och om igen för att få mig att må illa, känslan att inte veta vad jag ska göra med mitt liv, frågan som kommer om och om igen, pressen jag får av nära.

Jag trodde att jag hade kommit över den, då jag mådde som värst förra terminen, men nu är den tillbaka igen, den där äckel känslan, som gör mig derpimerad, som totalt tar över mitt glada humör och min tendens att se positivt ur allt, jag lovar jag gör det, verkligen ser positivt I ALLT, men inte när den där känslan står i vägen och förstör mig. Känner mig som en misslyckad äcklig liten fjant.

Så jävla trött!

Tack och Hej. TYCK INTE SYND OM MIG, utan försk att förstå mig..

Kommentarer
Postat av: yohana

känner igen mig upp till 100%.Men de där e inte du fre de e jag! DU E ALLT FRÅN FEG! vi måste prata på allvar du och ja.

Och FAN VA BRA DU E PÅ ATT SKRIVA HAR TYP EN KLUMP I HALSEN SÅ MÅNGA GÅNGER JA KÄNT DE DU KÄNNER!

2011-09-21 @ 15:25:25
Postat av: Be

Heey Free you gotta keep ya head up girl ! Livet är hårt det är bara så det är du måste hålla dig stark och inte ge upp , det är enkelt att ge upp. It's okey tänk positivt bara ,dt kommer att ordna sig med tiden.. håll huvudet högt och tro på dig själv för att du kan om du vill. Jag rekomenderar att du kollar på hans videon http://youtu.be/X-SKQZ5tNhQ

http://youtu.be/SPf0sClRgrU Mkt kärlek till dig :)

2011-09-21 @ 15:34:12
Postat av: ida

GE ALDRIG UPP, nu den här tiden på året brukar man oftast känna såhär och det är så viktigt att inte ge upp när man känner precis som du gör! Du e så jävla grym fre, glöm aldrig de!!

2011-09-21 @ 16:26:42
Postat av: lea

Håller med dig till hundra procent, jag e helt chockad du skrev exakt de jag kände blev lite rädd där allt som jag känner och vill göra de vill säga mina drömmar träna gå ner i vikt avsluta skolan allt de skrev du så perfekt. som tagen rakt ut ur mitt huvud. Can you read my mind? läskigt haha. den klumpen och stressen man känner är de värsta de e de första man tänker på när man lägger sig och de första man tänker på när man vaknar Men keep ya head up girl!

2011-09-21 @ 17:43:50
Postat av: Anonym

god damn girl... EXAAAAKT så känner jag. Jag FÖRSTÅR. Men jag vill bara poängtera, du är ung - det är verkligen inte försent för dig att ta en roadtrip i USA, hell du skulle kunna GÅ genom hela usa ?Lev dina drömmar, var dina drömmar. Vet inte om det här kommer hjälpa dig alls, men som jag sa jag känner exakt likadant. Har mått skit större delen av mina tonårs år, har gått igenom mycket, och alltid ansett mig som feg människa. Har aldrig sett mig som den som tar mitt pick o pack o drar och lever livet, men vetu?I somras fick jag någon flipp och ba nej fan, är det någon gång man ska köra, så är det NU! SÅ, Om en månad flyttar jag utomlands. Har blivit totalt lurad av företaget jag skulle jobba för, därför är det nu ens oklart om jag kmr att ha ett jobb när jag flyttar, till ett land där jag inte ens kan språket whatsoever. Men vetu?Ovissheten är så fucking spännande. Jag har en enkelbijett, inte alls mkt pengar visserligen men vad fan ska några jävla PAPPERSlappar komma o krossa min dröm om att växa som människa o få se världen?Man behöver ta sig ur den där cirkeln man hamnat i. Jag tror på dig, ha följt din blogg ett tag nu, följ dina drömmar!!!håller tummarna för dig tjejen, tack för ditt MODIGA inlägg btw, du är inte feg. U go girl

2011-09-21 @ 19:24:22
Postat av: stephanie

Tro mig,jag förstår dig! Jag har känt så länge och känner så fortfarande. Känner mig helt misslyckad ibland.

Men grejen är,man får inte fastna där. Ju längre man är där nere desto svårare är det att ta sig upp.

Du KAN göra vad du vill. Du har all tid i världen, försök ta en grej i taget och tvinga dig själv att fullfölja det. Du måste inte veta redan nu vad du ska göra med livet,skit i det. Tänk lite mer kortsiktigt..typ i slutet av månaden/året-vad vill du ha åstakommit?hur vill du vara?

Du klarar det!

2011-09-21 @ 20:00:30
Postat av: A voice of reason

Alla möter på motgångar, det är en del av livet... Hur man hanterar motgången är det väsentliga.. Sluta lägga energi på att tvivla på dig själv och lägg den energin på att försöka göra det som får dig att må bra istället. Det är svårt att tänka positivt när man mår dåligt men jag kan lova dig att om du bestämmer dig för att vara kvar i den här dåliga känslan - att negativa händelser kommer fortsätta inträffa i ditt liv.. Fokusera på det positiva och fortsätt sprida kärlek så kommer du få så mkt mer tillbaka.

2011-09-21 @ 20:56:16
Postat av: sassa

Förstår dig verkligen! jag är likadan, avslutar aldrig någonting och blir stressad på mig själv.allt blir bara bajs och stressande så sitter man där och blir deppig och livet är skit i stället. men jag tror man måste försöka göra sånt man tycker om och mår bra av. och fokusera på det positiva. låter så jävla lätt men är man inne i en deppig cirkel är det svinsvårt att komma ut. åhh men jag hoppas verkligen det känns bättre för dig snart! det kommer det göra, du verkar så underbar och positiv så du kommer få all lycka du förtjänar :)

2011-09-21 @ 22:07:52
URL: http://salbin.blogg.se/
Postat av: Emma

Kände precis samma sak väldigt länge efter studenten. Hittade aldrig någonting som riktigt funkade för mig och hade jättesvårt att få något jobb så jag satt bara hemma hela dagarna och degade. Sen utan att tänka för mycket så anmälde jag mig till en språkskola i Tokyo där jag nu bott i 9 mån! Mitt liv vändes upp och ner och jag älskar att jag satsade och vågade, helt själv. Mitt motto är "just do it". tänk inte, bara gör det liksom :P works every time. man kan alltid ångra sig om det blir fel.

2011-09-22 @ 06:40:39
Postat av: astrid

Börja med att köpa nytt DJ-set och börja träna träna träna på de!!! Tänker inte säga nästa steg utan gör de först så kommer du känna att du fått nåt av dina drömmar uppfyllt! Och detta kan leda till annat...feelar dig verkligen för e också i bajs-mode just nu men de e väl också för att man vet att man går mot mörk tid!!som alla andra säger: ge inte upp och gör de du älskar allra mest, inte de du måste!! (iofs de också men i mindre skalor...satsa mer på de du älskar)

2011-09-22 @ 16:55:38
Postat av: jennifer east

FRE! Jag ska inte saga att jag vet kanslan du beskriver, men vi alla har kant TYP den ngn gang pa ngt satt. Kann inte sa forfan ! Vad ar livet? Fraga dig sjalv det? Ar det att va deprimerad...NEJ ! Livet ar for kort for att va deprimerad. Du maste ga efter mitt motto "Allt loser sig" men for att det ska gora det sa maste DU se till att det gor det. Undvik det som far dig att ma daligt och som ger dig angest. Kom hit om du vill? to the states! Jag har inte mkt pengar men som du vet sa ar jag fucking overspontan sa jag sket it tog mitt pickopack o taggade. Har varit har 3 dagar nu men kan saga dig det ar det basta jag gjort! 3 mander har jag framfor mig och jag har ingen aning vad som ska handa mig. Den anda planen jag har ar att ha kul, traffa coola manniskor, se ny miljo, nya mojligheter och vaxa som manniska. Jag registrerade mig pa couchsurfing.org tanker slagga hemma hos folk sa man slipper betala boende och aa du vet. Jag lever fett billigt har och jag vet att om allt skiter sig sa kan man alltid fixa en biljett hem. Inget ar omojligt! So common take your as out of there. Gor det du vill NU nar du ar ung for tiden gar fort fort och det varsta som kan handa ar att du sitter dar gammal o gra och tanker Jag skulle gjort det och det och det och det. Varfor gjorde jag inte det???? Va inte deppig fre! Hey vem ar den dar fre? Sug pa den karamellen, Vem ar du? Du ar spontana glada galna fre (vad jag vet). Vakna ur dina dumma rutiner och din depphet u can do this. If i can than u can :)

2011-09-23 @ 03:14:20
URL: http://everybodydance.blogg.se/
Postat av: B

Du är verkligen inte ensam alltså,jag är exakt likadann. hoppas det löser sig med allting. Det första steget är verkligen att inse att något behöver göras. U go girl! Ha en trevlig helg:))

2011-09-23 @ 21:55:05
Postat av: anna

du är inte ensam!!!

2011-09-23 @ 22:38:31
URL: http://annakarolins.blogg.se/
Postat av: lou

när du skrev det där med disken ville jag sätta tuggumit i halsen, jag stod nyss och diskade.. pallade inte göra klart allt. så jag lämnade typ hälften. och så är det vad jag än gör. (du ska se hur min lägenhet ser ut.. jag har dessutom kebabsås på min dator) och det känns att typ ens omgivning speglar ens inre. Så min lägenhet är ungeför som jag känner mig. Halv och dan.. rörig... oklar.. Med tanke på hur många som kommenterar att de känner samma sak så tror jag att det här är ett ganska stort problem hos oss unga. Vi vill så mkt!! Det är liksom inte heller OK att bara vara. Man MÅSTE ta tag i sitt liv och göra saker som "räknas" åker man inte jorden runt, pluggar till ngt flashigt (vid ung ålder) eller gör saker man drömmer om så är det bajs. Och då kommer man ju alltid känna sig värdelös när man inte orkar ta tag i saker och ting. För vad jag har lärt mig är att saker och ting inte kommer av sig självt, man måste kämpa för det. Och har man inte tron på sig själv (I dont) så blir det hela mycket jobbigare och mkt svårare för man får kämpa så mkt mer...jag hoppas att jag, liksom du, finner det roliga i livet igen. och att vi kan ta tag i våra drömmar. för vrf drömma annars...om man inte en dag förverkligar åtminstone en dröm!

2011-09-24 @ 18:34:06
URL: http://rakelnordquist.blogg.se/
Postat av: shawtey

wow, det jag läste precis kände som mig . finner inga ord alltsåå

2011-09-24 @ 23:53:40
URL: http://faavolosa.tumblr.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0