Maten är klar.

2011-09-21 @ 19:36:46


Världens bästa Joakim har gjort taccopaj med sallad, yumm!! Nu blir det KÄK, cp hungrig!

Och wow va underbara ni är, blir glad att jag inte är ensam om att känna mig så vilse i livet! Eller blir inte glad att ni känner er vilsa, hahah men ni förstår vad jag menar, och det älskar jag, att ni förstår!!!
Kärlek kärlek!

Kommentarer
Postat av: D

Livet bjuder alltid på olika saker, ibland hamnar man så sjukt fel att man inte tror att något ska rätta till sig. Man vet inte åt vilket håll man ska gå, och man börjar sakta men säkert ge upp allt man hade hopp om. Tro mig när jag säger, everybody has been there or will be there some point in there life. Det är så sjukt jävla (sorry att jag svär) jobbigt att ta sig upp men listen, du har drömmar du har amibtioner, gör va fan du vill! Tveka inte.

Livet bjuder på orättvisor hela tiden, men om du inte tar chansen och VÅGAR så kommer du aldrig veta. Vill du flytta till london? Gör det, sen om du hamnar fel så lär du dig av ditt misstag. Vill du jobba i USA? Men why not, klart du kan.

Så länge du tror på det, u will make it. Ett citat som lärt mig mycket "du vet aldrig hur det kommer bli om du inte tar chansen och vågar, våga snubbla på ett bananskal och se vart du hamnar"

KEEP YOUR HEAD UP. Du är grym precis som du är, låt inget stoppa dig!Bless

2011-09-21 @ 19:58:54
Postat av: Anonym

såg inte kommentaren förrän nu, men hör av dig next time du e här :)

2011-09-21 @ 22:38:28
URL: http://japo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0