DEEP PURPLE!!!!!!!!!!!!!!!!

2012-02-13 @ 18:21:04
WOAAHHH!!!!!
AsfuckingAp I love yoU!


Kommentarer
Postat av: kim

lek inte att du fattar ngt om musik, seriöst asså? bara för att han är "fet" "tung", men vad fattar du om hans MUSIK. får spel på er wannabes .

2012-02-14 @ 18:23:55
Postat av: Anonym

det där var väl onödigt KIM? tkr nt folk ska gruppera sig så mke när det kommer till musik, en som lyssnar på rock har väl rätt att lyssna på rap? oo även fast man inte kan något om musik eller ens e efter, har man väl rätt att lyssna på det man vill?

2012-02-15 @ 15:19:15
Postat av: KIM

Nej men får spel! istället för att då LÄRA sig ska ni komma med sånt ignorant shit OCH det är ni som förstör musiken. det är ni SOM är Mainstream Det är NI som gör musiken mainstream. varför tror du musiken har spårat ut allting har spårat ut ingenting är RIKTIG hip-hop nuförtiden, jo klart ska hip-hopen utvecklas MEN på ett posetivt , utvecklas ändras. IALLAFALL. Förr Va musik någonting givande, någonting man lyssnade på, studerade. NU lyssnar ni på de för att det är fett och tung ? Det är NI som grupperar er när det kommer till musik för ni vill leka "dope"

2012-02-15 @ 16:44:53
Postat av: Anonym

hur vet du att jag inte kan något om musik? helt seriöst nu tänk efter alla de där "givande" låtarna du syftar var jävligt POPULÄRA under sin tid, det var den tidens mainstream, om du vill kan jag räkna upp några.. dem flesta som lyssnade på den musiken va ju de som faktiskt är äldre idag, klart den musiken inte då är populär idag. Förstår nt varför alla ska bråka om musiken för det är verkligen DET enda i hela världen som får oss människor att må bra, synd att såna som du ska förstöra o skapa ett sorts "krig"! visst finns de musik idag som suger, men glöm inte att det fortfarande finns fantastiska artister, Seen det sista: såna som du som klagar på att musiken förr va bättre, så fort ni hör en ny låt som påminner om ngn låt från förr säger ni: DET ÄR JU REDAN GJORT. Och så fort ngn pop låt eller var det nu kan vara kommer ut säger ni: MAINSTREAM!förlåt fre att ja "stör" din blogg men ja kände att ja verkligen behövde delta i denna diskussionen

2012-02-16 @ 18:48:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0