musik

2012-02-15 @ 18:27:35
Om det är någon som lyssnar på gammal musik så är det väl ändå jag hahah seriöst? Kolla musiken jag har lagt upp, har sagt det förut hundra gånger och jag säger det igen jag lever på 90/80 talet!! När jag deejar spelar jag MEST oldschool rnb (förutom reagge och dancehall dårå)

Men IBLAND kan man upptäcka nya artister som Abel (the weeknd)  Asap, och Frank Ocean, där man känner någon speciell connection till, men jag visste inte att man var tvungen och ha en ursäkt om varför man lyssnar på de, att man måste försvara sig med att säga vad deras musik betyder för en, eller att man ska kunna deras livshistoria!


Sen finns det en annan typ av musik som jag kallar för ny fest musik, och klart den musiken blir mainstreamd men ska man sluta lyssna på det för att ALLA andra lyssnar på det, så länge man själv mår bra av musiken så kör bara. jag älskar ÄLSKAR när jag spelar rack city bitch eller teach me how to dougie för att min publik får en sån samhörighet och flippar sönder tillsammans, och man har kul och mår bra till den musiken!

Men alltså jag vet inte vart jag vill komma fram med det här keffa svaret hahah är så dålig på att beskriva vad jag vill säga, men när det kommer till musik så tycker jag att man har rätt och lyssna på exakt vad man vill, jag älskar att lyssna på vissa rocklåtar till exempel gör det mig till ett "fake fan" för att jag inte har någon aning om vilka kizz egenligen är? Spelar ingen roll vilket år det är men musiken kommer ALLTID att förändras, musiken som min mormor lyssnade på, det är inte som att dagens ungdomar lyssnar på den!
Man påverkas, det kommer ny musik man laddar ner man lyssnar man diggar, man avskyr, man älskar, alla gillar olika, men man behöver inte hata varandra för det.

Jag blir lätte irriterad för att du har absolut ingen aning om vilken musik jag har på min ipod när jag är hemma och kollar på tv, eller när jag sitter i biblan och pluggar, så döm inte innan du vet! För det låter så fel bara!

och ASAP ÄR SÅ JÄVLA GRYM OCH INSPIRERANDE HAN OCH JAG ÄR BÄSTA KOMPISAR FAST HAN VET INTE OM DET ÄN.


(OBS det här är inget provicerande inlägg där jag söker tjaffs eller bråk, just sayin)

så låt oss diskutera, den som känner för det! :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Asso amen!!! Halleluja! U don have to say it again guuuurrrl!! Awesome skrivet ju ! Låter suuuuppaah

2012-02-15 @ 21:45:41
URL: http://Japo
Postat av: Yoe

Snälla jag är världens hiphop tjej men ändå ÄLSKAR jag Andrea Bocelli..Älskar fan all musik i världen. Som dansare kan jag uttrycka mina känslor till all slags musik.. Är jag arg är det rock som gäller, Är jag ledsen är det Morden musik som gäller.. LOVE LOVE ALL MUSIK.. Sätt på Indisk musik så dansar jag röven av mig.. Yall See me.. Keep doing what you are doing sis.. We will always LOOOOVE UR CRAZY AAZZZZZ.. Och till alla Hatare.. Fortsätt hata på min syster., Ert Hat ger bara mer styrka!!. HOLLA

2012-02-15 @ 22:16:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0