Jennie Gidlöf gästbloggar

2012-01-23 @ 22:19:58
Hej alla Fres läsare!

Mitt namn är Jennie. Nu får jag prestationsångest.

Jag kan berätta vad vi håller på med just nu! Jag sitter i Fres soffa medan My hackar lök och förbereder en härlig dipp. Fre plockar undan kläder hon strött ut över hela lägenheten. Ni kanske tror att hon har extremt mycket kläder men kan berätta att lägenheten är extremt liten så det är lätt hänt. Men det är inget om man jämför med hennes etta hon delade med sin far i Sätra. Man bajsade nästan där man åt, men fyfan vad roligt vi hade i den lägenheten. Min favoritaktivitet vi ständigt utsatte blonda Josefin för, var att prutta på en kudde och sedan kväva henne med. Vi har även underhållit oss med vår första häxa (sprit för er som inte vet) och ätit mat på golvet. Efter den 25e gången man hade övernattat i den lilla lyan vaknade man inte längre av tunnelbanan som körde precis utanför.
Sedan flyttade de till Västertorp. Jag är helt övertygad om att det spökade där. Kommer aldrig glömma de läskiga ljuden och lampan som var tänd i vardagsrummet när vi var utanför men släkt när vi kom in.

Jag tycker det är jätteroligt att det är så många som läser Fres blogg. Ni måste vara så avundsjuka på mig som känner Fre, hon är så underbar. Och vacker. Extremt vacker. Jag försöker få Fre att sminka sig som Nicki Minaj, men hon vägrar. Det skulle verkligen klä henne.
Jag har så många stört roliga minnen med Fre. Skulle vilja skriva ned en bok med allt vi gjort, men jag skulle aldrig kunna sluta skriva den för jag vet att det kommer fler!

Nej nu ska jag ta några chips och göra det jag är bäst på, kolla på när andra gör nytta.
För er som vill ha en fan-träff med Fre (och mig och my) så befinner vi oss på Sturecompagniet på torsdag.Fred ut

Kommentarer
Postat av: Anonym

gryymmmt inlägg!

2012-01-23 @ 22:53:39
URL: http://yohanawelday.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0