dats wassup

2012-05-15 @ 14:47:00
Okey det är mycket frågor här så tänkte försöka förklara lite stuff så ni hänger med. Jag och Joakim är inte tillsammans längre, shit happens. Jag bor inte i Örebro längre, och inte i Stockholm heller. Just nu softar jag i Oslo med några kompisar, vet inte hur länge jag stannar här beror på vad staden har att erbjuda, har jag kul stannar jag om inte så drar jag till London och kolla vad som händer där. :)

Kalla mig naiv, eller oansvarig eller vad fan det är ni brukar skriva om att jag inte tänker på min framtid men en människa behöver softa ibland och inte stressa upp sig om framtiden, skolan, skaffa barn och shit, ibland behöver man tänka på nuet och fuggin njuta. Vilket jag tänker göra just nu, tänker va ego och prioritera mig själv och mina känslor, försöka hitta mig själv lite och bara fucking njuta av denna otroligt invecklade sjuka men ändå vackra värld vi lever i.


Rådiggar denna bild. verkligen i luften. NikonD3100.

Kommentarer
Postat av: rakel

hey du är grym. önskar jag vore lika fri som du. jag sitter på samma ställe för jag vågar inte riktigt släppa taget. av vilken anledning vet jag inte. men när jag väl närmar mig en flytt/förändring blir jag rädd och får separationsångest eller ngt och allt blir bara bajs! så jag avundas dig som gör som du gör!!

2012-05-15 @ 16:09:45
URL: http://rakelnordquist.blogg.se/
Postat av: Linnea

Fan vad härligt tjejen, skulle lika gärna kunna vara jag som skrev det här. Flera borde leeeva lite, passa på medan man är ung och kan!!! Grym är du, gogogo girrrl!!!

2012-05-16 @ 15:32:19
Postat av: maria taylorgang!

åh fre du är så grym! alltså you go girl, så jävla bäst inställning!

/maria taylorgang ahaha

2012-05-16 @ 17:21:57
URL: http://mmardini.tumblr.com
Postat av: Anonym

ta denna som header BTW din bloggning äger :D

2012-05-16 @ 20:44:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0